Shorts

Filter

Type

Størrelse

Farve

Tags

Pris

Valgt prisinterval: 0 DKK - 2000 DKK

Filtrér

Shorts til kvinden der går op i moderigtige tendenser

Shorts kan både give et casual, sporty eller sommerligt udtryk, alt efter hvilken style du vælger, og hvad du kombinerer dem med.

Et par shorts er et essentielt item i enhver sommergarderobe. Du kan bruge shorts til både toppe, bluser, T-shirts og strik, til de kolde sommeraftener. Du kan style dine shorts med sneakers eller sandaler og begge dele giver hvert sit fine udtryk. Der er altså mange muligheder for at style et par shorts, og det er i vores optik det perfekte item i enhver sommergarderobe.

Shorts er super anvendelige, da de gode at have på til situationer med høj aktivitet i forhold til eksempelvis bukser og nederdele.

Shorts i stilfulde designs

Shorts er med god grund ofte henvendt til de varmere måneder af året. Men når solen endelig titter frem, er det bare med at få luftet stængerne - og det skal da selvfølgelig være iført moderigtige designs, der passer lige netop til din stil og facon. Tag derfor et kig i vores udvalg af shorts og bliv klar til, at solens stråler titter frem. Du kan med fordel også tage et kig på vores mange andre underdele og bliv klar til den koldere sæson med flotte bukser og fine lange nederdele.

Forskellige shorts til alle lejligheder

Vil du give dit outfit kant, kan du vælge nogle af vores shorts, hvor der er en matchende overdel. Skal du på ferie er vores hørshorts det foretrukne valg, da hør er varmeafledene og føles let at have på. Vi har også en masse shorts, du både kan bruge som sæt eller med overdele du i forvejen har i din garderobe. Vælg det par, der tiltrækker din opmærksomhed, og hvis du har brug for råd eller har spørgsmål, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os. Husk, at hvis du køber for mere end 349,- kr. får du fri fragt. Mangler du en ting for at få fri fragt, anbefaler vi, at du tager et kig på vores tasker, da de kan bruges året rundt og derfor altid er et godt køb.

Læs mere

Find os på Instagram

Følg os