Vores 4 mest populære crossover tasker

At have bevægelsesfrihed, når man går med taske kan til tider været noget af en udfordring. Ofte skal man holde den i hånden eller have fat i stroppen, så den ikke falder af skulderen. Men der er situationer, hvor det er vigtigt, at man ikke skal bekymre sig som den slags, og hvor man bare gerne vil have en smart og praktisk taske. Det er her crossover tasken kommer ind i billedet.

Her får man en enkel og smart taske, som ikke kræver, at man altid har fat i den. Det gør den til det ideelle valg til cyklisten eller når man er i byen med veninderne. Hos Noella har vi altid en masse forskellige crossover tasker, der kan benyttes til både hverdag og festlige lejligheder.

Herunder kan du se 4 af de mest populære tasker hos Noella, der alle vil være en pryd for den modebevidste kvindes garderobe.

Den eksklusive taske

Ana Bag er en fantastisk crossover taske, der egner sig helt enestående til festlige lejligheder, hvor man gerne vil tage sig rigtigt godt ud. Med sin fornuftige størrelse og eksklusive design er Ana Bag en skøn taske, som man med glæde vil tage med sig i byen og til fest. Den er fremstillet af kunstlæder og har flotte detaljer i forgyldt metal. Ud over den store lomme er der et lille rum, der kan lukkes med lynlås til penge og andre vigtige ting, der endelig ikke må blive væk.

Alt i alt en smuk og eksklusiv taske til den kræsne kvinde, der ikke vil nøjes med hvad som helst.

Noella Ana Bag

Se tasken her.

 Den enkle taske

Til hverdag ønsker man ofte noget der praktisk, rummeligt og ikke for prangende. En smart og rummelig taske, der kan benyttes til alle lejligheder. Det får man med Taia Bag, der med sine rummelige dimensioner er som skabt til hverdagsbrug, hvor man måske har lidt mere med sig i tasken. Fremstillet af italiensk læder er der ingen tvivl om, at man har en crossover taske af højeste kvalitet, som også vil gøre sig godt til fest, hvor tasken ikke må outshine kjolen.

Taia Bag er en skøn crossover taske, der giver mulighed for at have lidt flere ting med sig, uden at det bliver for voldsomt.

Noella Taia Taske

Se tasken her.

Den rå taske

Med en rød Cachett Bag kan man slippe sit indre vilddyr løs og vise hele verden, at man ikke står tilbage for nogen. Med det rå og dyriske look er det en crossover taske, der er til at tage og føle på. Det er en af de mindre crossover tasker, hvilket gør den yderst praktisk, når man ikke skal have for meget med sig. Den er fremstillet i rød læder med slangeskindslook, hvilket blot understreger den råhed og vildskab, som man kan vise med denne taske. Cachett Bag kan desuden benyttes som clutch, da kæden kan tages af.

En alsidig og smart taske, der ikke går på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Noella Cachett Taske

Se tasken her.

Den tidløse taske

En klassisk taske, der aldrig går af mode. Med smart design og lækre detaljer er Cille crossover tasken det helt rette valg, hvis man kun skal bruge én taske. Det er uden tvivl en af de mest populære tasker hos Noella, så man kan være helt sikker på, at det er en lækker accessory. Cille crossover har et smart mønster og en lækker kæde, der passer til alle stile. Det er en taske, som kan benyttes til alle lejligheder og til alle outfits. Uanset om det skal være elegant eller afslappet.

En tidløs taske, der er praktisk og smart, og som kan benyttes hver dag.

Noella Guld Crossover Taske

Se tasken her.

Find din nye taske hos Noella

Uanset hvilken type taske du fortrækker, så har Noella det du søger. Eksklusive, enkle, rå eller tidløse. Der er ikke gået på kompromis med kvalitet og derfor kan man været helt sikker på, at man kun for det bedste. Du kan selv besøge Noellas shop og se disse og mange flere lækre crossover tasker.

Det er med garanti også noget der passer til dig og din smag.

Skriv et svar