Vinterens overtøjsguide fra Noella

Dit overtøj er noget af det, du kommer til at bruge allermest de kommende kolde måneder, og derfor er det enormt vigtigt, at du vælger ovetøj, som passer til din resterende garderobe.

Det er også vigtigt, at du vælger overtøj, som du vil synes er fedt hele sæsonen igennem og ikke bliver træt af efter kort tid. Det kan derfor godt betale sig at investere lidt tid på overtøjsjagten.

Se med her, hvor vi har fundet 4 lækre frakker/jakker, der gør efteråret lidt lunere.

 

Teddy-look jakke

Pak dig komfortabelt ind i sæsonens store hit faux fur. Faux fur er virkelig et yndlings materiale blandt modeskaberne lige nu - og vi elsker det. Helt perfekt til en festaften over din kjole eller med jeans og en hoodie om dagen.

En jakke i teddy-look er både super comfy, men samtidig spot-on på tidens trends. Hos Noella har vi både jakker i tidløse farver, såsom navy og sort, men også mere modige farver, som den røde fra Moves by Minimum.

Riella jakke Barbados Cherry Riella jakke Barbados Cherry
Riella Jakke Deep Water Riella Jakke Deep Water

 

Frakker fra Noella

Frakker er et super klassisk og tidløst valg, når det kommer til overtøj. Der er dog ingen grund til “bare” at vælge en kedelig sort frakke. Hos Noella har vi frakker i fede mønstre, såsom Brooklyn jakken i leopardprint, men også mere klassiske jakker med fokus på detaljerne. Vores allerede meget populære Bentley jakke er super enkel med klassiske tern, men har super fine fake fur detaljer.

Bentley Jakke Bentley Jakke
Brooklyn Jacket Brooklyn Jacket

 

Lune striktrøjer til at holde dig varm hele vinteren

Selvom overtøj er super vigtigt, er det også tit nødvendigt med en dejlig lun strik til de kolde måneder. Hos Noella har vi et kæmpe udvalg af lækre strik til enhver smag, hvad end du er til klassiske og enkle striktrøjer, der ikke larmer for meget, eller mere spraglede striktrøjer, der får dig til at stikke ud fra mængden.

Chloe Strik Offwhite Chloe Strik Offwhite
Yna Strik Deep Water Yna Strik Deep Water

Det var alt for denne gang. Vi håber, at vi har inspireret dig til at udvide din overtøjsgarderobe og måske også til at tilføje en ny strik til din samling. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop.

Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, og her deler vi alt lige fra tidens seneste tendenser til nye mærker og giver dig masser af inspiration. Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@noellafashion.dk eller på vores livechat.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar