Sneakpeek – disse Noella styles trender i efteråret 2017

Hvilke ting er det, der kommer til at dominere markedet i de kommende måneder? Er det en speciel farve, eller er det måske lange kjoler?

Det kan være svært at spå om, men det betyder ikke, at man ikke kan gætte og måske selv være med til at bestemme moden for efteråret 2017. Hos Noella har vi i hvert fald en række bud på, hvad vi mener kunne blive de helt store spillere på modescenen til efteråret.

Hvis du gerne vil vide hvad der rører sig og være på forkant med efterårsmoden, så læs med og find inspiration til din efterårsgaderobe.

Pels bliver det store

I år bliver pelsfrakker en af de helt store spillere på banen. Men det er dog ikke de vilde frakker med en masse detaljer og smarte tilføjelser, der kommer til at dominere. Det er enkle og stilrene pelsfrakker, der nærmest lyser af elegance og stil.

Se for eksempel Nakato Fur Jacket, der er en enkel og elegant pelsfrakke, som vil gøre sig rigtigt godt til et feminint outfit. Den kan kombineres med mange forskellige stile, så det er en alsidig pelsfrakke, der med garanti vil komme til sin ret i de kølige efterårsmåneder.

Se den her. 

Western front

Den kommende sæson bliver westerlooket populært. Med denim, cowboystøvler, broget kvægskinds mønster og skjorter. Det er den unikke kombination af de feminine og det rå, der gør dette look til et af efterårets hedeste nyheder.
Noella er naturligvis også med på moden og har f.eks. en Ellie Oversized Denimjakke, der vil stå sig godt med lyse jeans og en pæn top. Jakken har et slidt look, der gør at den i den grad lever op til moden og giver samtidig det rå look, som er en del af westernstilen.

Noella-denim-Jakke

Se jakken her

Blomster for alle pengene

Hvad er efteråret uden farver og liv? Det er lige netop hvad man får med efterårets stil, der kalder på blomster og mange af dem. Masser af klare farver og feminine bloster lægger grunden for et look, der står stærkt og klart sammen med bukser, nederdele og meget mere.

Vi har naturligvis også noget, der passer ind i dette lokke. Se f.eks. den smukke Irvine skjorte, der med sit elegante roseprint passer perfekt ind i efterårets stil. Der er blomster og feminin skønhed ved denne skjorte, der vil være en perfekt tilføjelse til den modebevidste kvindes garderobe.

Se skjorten her

Formelt i velour

Når der skal være fest, så der det vigtigt, at man finder noget, der er helt specielt og i takt med en nyeste mode. Dette efterår er det formelt tøj i velour, der kommer til at være det helt store.

Designere verden over er helt tossede med dette vidunderlige stof, og når man ser mange af de smukke kreationer, der designes, så er det ikke svært at forstå hvorfor.

Noella byder heldigvis også på smukke festkjoler i velour. Sabrina Velour Dress er en smart kjole, der vil passe glimrende til festlige lejligheder. Den har en enestående farve og flotte detaljer, der gør den til en unik kjole, som passer perfekt til efterårets mode.

Noella-Kjole

Se kjolen her.

Find mere inspiration online

Der er så mange meninger om, hvad der bliver moderne i den kommende sæson, men der er ingen tvivl om, at der er nogle, der har mere indsigt i den slags end andre.

Hvis du gerne vil vide mere om, hvad der rører sig i modeverdenen, så kan du læse med her på bloggen eller måske kigge forbi Elle.com, der må siges at være en autoritet på området.

Skriv et svar