Så er den her! Cali crossover taske

Så er den her! Lillesøsteren til vores populære Cristell taske, som har været og er et kæmpe hit. Og vi er sikre på, at Cali helt sikkert også bliver et kæmpe hit. Er du vild med Cristells fede design og fine detaljer, vil du helt sikkert også blive vild med Cali. Cali har den perfekte størrelse til både hverdag og fest og kan rumme alle de vigtige ting, som du skal have med dig på farten.

Cali er super godt indrettet, med flere lommer, så du slipper for at rode din taske helt til og ikke kunne finde de ting, som du lige mangler. Tasken kommer i et væld af farver, både klassiske og mere trend-baserede farver, som du kan se nedenfor:

Cali crossover taske i klassiske farver

Cali taske navy Cali taske navy
Cali taske grå Cali taske grå
Cali taske brun Cali taske brun

Crossover tasker i mere klassiske farver såsom brun, grå og navy er en sikker favorit, som med garanti vil passe super godt til hele din garderobe. Vores Cristell taske er på kort tid blevet en kæmpe favorit - og det samme bliver “lillesøsteren” Cali helt sikkert også! Tasken har den perfekte størrelse og kommer med en ekstra hank, så tasken kan styles efter behov, personlig stil og det outfit, man sætter den til.

Cali crossover taske i trend farver

Cali taske curry Cali taske curry
Cali taske maroon Cali taske maroon
Cali taske rød Cali taske rød

kan farvekoordinere dit outfit med din taske og derved få et super cool look. Hos Noellafashion.dk har vi flere fede items, som matcher farverne på vores crossover tasker, blandt andet nederdele, kjoler og strik. Noella har tasker i flere forskellige farver, men nedenfor har vi udvalgt nogle af vores favoritter til efteråret og vinteren - nemlig tasker i brændte nuancer såsom karrygul, rustrød og dyb rød. Vi har en lang række trendfarver i vores nye model Cali, men også i vores andre populære tasker - Caja, Cristell og Cecilia.

Tag endelig et kig i vores store udvalg af tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du helt sikkert kan finde noget, der falder i din smag.

Skriv et svar