Nyheder fra Moves by minimum

Den nyeste kollektion fra Moves by minimum er landet hos Noella. Og vi er meget begejstrede for at sige det mildt! Stærke farver og prints er klart gennemgående for kollektionen sammen med klassiske vinterfarver som sort og bordeaux. Moves by Minimum formår virkelig altid at ramme tidens trends spot-on, og denne sæson er ingen undtagelse. Kombiner de nye styles fra Moves by minimum på kryds og tværs - det er kun fantasien, der sætter grænser!

Hos Noella har vi valgt nogle af vores favoritter blandt den nye kollektion, selvom det ikke er nemt at vælge! Se resten af sortimentet på Noellafashion.com

 

Underdele med print og stærke farver

Moves Analis Bukser Moves Analis Bukser
Moves Fawn Nederdel Moves Fawn Nederdel
Moves Miia Kjole Navy Moves Miia Kjole Navy

 

Lette og luftige kjoler fra Moves by minimum

Moves Miia Kjole Moves Miia Kjole
Moves Dalisa Kjole Moves Dalisa Kjole
Moves Tavla Kjole Moves Tavla Kjole

 

Lækre overdele med fokus på detaljerne

Moves Markhild Bluse Chokolade Moves Markhild Bluse Chokolade
Lulu T-shirt Sort Lulu T-shirt Sort
Moves Markhild Bluse Sort Moves Markhild Bluse Sort

Det var alt for denne gang. Vi håber, at vi har inspireret dig til at udvide din efterårsgarderobe. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop.

Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, og her deler vi alt lige fra tidens seneste tendenser til nye mærker og giver dig masser af inspiration. Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@noellafashion.dk eller på vores livechat.

Tak fordi du læste med.

Skriv et svar