Nye, transparente tasker fra Noella

HOP PÅ EFTERÅRETS STORE TREND OG FÅ DIG EN TRANSPARENT TASKE ⚡

Plastiktasker er på vej ind i modebilledet, med rasende fart. Skørt, men sandt!
Taskerne ses flere og flere steder på Instagram, og det har du sikkert bemærket.

Efterårets tasketrend er lidt gakket, men også super skøn! Og ikke mindst praktisk. Hvem har ikke prøvet at rode rundt i en taske efter en læbepomade eller sine solbriller? Det problem har du ikke med en transparent taske.

Genbrug på dagsordenen

Hos Noella har vi valgt at producere taskerne i genbrugt PVC materiale. Der er altså ikke brugt unødigt plastik til at producere disse tasker.

Det er både godt for miljøet og for din samvittighed ♻

Vi har designet en bæltetaske (Camila) og to skuldertasker (Caroline og Crystal) i den nye lækre transparente kvalitet. Vi er helt vilde med dem og elsker deres lidt anderledes og modige look.

Bæltetaske og skuldertasker i et transparent look

Shop taskerne her:

Camila Bæltetaske Transparent Camila Bæltetaske Transparent
Crystal Taske Transparent Crystal Taske Transparent
Caroline Taske Transparent Caroline Taske Transparent

Vi synes, at bæltetasken er super rå og perfekt til et casual look til hverdag. Skuldertaskerne, som fås enten med sorte syninger eller hvide syninger, er mere elegant og perfekt til festlige anledninger.

Er du mere til det “sikre” valg, har vi også lavet vores super populære modeller Caja, Cecilia, Cristell og Cali i den nye transparente kvalitet. De er super fede og passer til ethvert outfit.

Vores populære crossover tasker i et nyt, transparent look

Shop taskerne her:

Cecilia Crossover Bag Transparent Cecilia Crossover Bag Transparent
Caja Crossover Bag transparent Caja Crossover Bag transparent
Cristell crossover taske transparent Cristell crossover taske transparent

Caja tasken i vores imiterede ruskindskvalitet har været og er en kæmpe bestseller, og vi er sikre på, at I bliver ligeså vilde med modellen i den nye PVC kvalitet. Er du mere til en lidt mindre størrelse er Cecilia tasken helt perfekt. Cristell tasken er super god til studiebrug og lignende, da den kan rumme en Ipad.

Tag endelig et kig i vores store udvalg af tasker på Noellafashion.dk, både transparente og vores lækre imiterede ruskindskvaliteter - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

Skriv et svar