Ny kollektion fra Moves by minimum - Feminine og behagelige styles

 

Nye styles fra Moves by minimum er landet hos Noella. Og vi er meget begejstrede for at sige det mildt! Feminine styles, der kan kombineres på kryds og tværs - Perfekte til både hverdag og fest. Moves by minimum formår altid at ramme tidens trends spot-on, og denne sæson er ingen undtagelse.

Hos Noella har vi valgt nogle af vores favoritter blandt den nye kollektion, selvom det ikke er nemt at vælge! Se resten af sortimentet på Noellafashion.dk

Behagelige og feminine kjoler fra Moves by minimum

Vinterens kjoler skal være i feminine snit med fokus på detaljerne og pasformen. Vinterens kjoler må gerne både have noget længde - enten midi eller maxi længde - men kan også sagtens være lidt kortere. På den måde kan du både bruge kjolen med et par jeans under, men også med strømpebukser og en chunky strik over og et par cool sneakers til.

Shop tre varianter af kjoler fra Moves by minimum her:

Talina Dress Evergreen 1180 Talina Dress Evergreen 1180
Violana Dress Black 1171 Violana Dress Black 1171
Vannia Dress Black 1170 Vannia Dress Black 1170

Oversized overdele med fokus på detaljerne og snittet fra Moves by minimum

De nyeste styles fra Moves by minimum byder på en masse lækre overdele i et oversized fit med fokus på detaljer og skarpe snit. Overdelene kan kombineres på kryds og tværs - Og kan også sagtens styles som lag-på-lag. Hos Noella er vi helt vilde med den nye kollektion og er sikker på, at du også bliver det!

Shop tre varianter af overdele fra Moves by minimum her:

Sielle Knit Ivory 1030 Sielle Knit Ivory 1030
Olinas Chili oil 1179 Olinas Chili oil 1179
Floras Blazer Chili Oil 1182 Floras Blazer Chili Oil 1182

Teddyjakken er tilbage!

Måske hoppede du med på trenden med teddyjakken sidste år? Hvis ikke, er det på høje tid at få implementeret trenden i din garderobe, for teddyjakken er højeste mode igen i år! Trenden er super fed og kombinerer en meget behagelig jakke med et trendy look.

Shop to varianter af teddyjakker fra Moves by minimum her:

Salla Jacket Black 1070 Salla Jacket Black 1070
Salla Jacket Burnt Olive 1070 Salla Jacket Burnt Olive 1070

Tag endelig et kig i vores store udvalg af tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.