NOELLA SS20

 

HOP MED PÅ FORÅRETS TRENDS SAMMEN MED NOELLA
Farver, mønstre & accessoires – Hvad er egentlig modetendensen dette forår?

Noella er på forkant med forårets trends. SS20 består blandt andet af de flotteste pastelfarver, smukke mønstre og massere nye kjoler & accessoires. Hos Noella kombineres disse trends og du er derfor sikret de flotteste styles denne sæson. Foråret handler om lysere tider, dagene begynder nu at blive længere og sommeren begynder så småt at presse på. Så hvis du er ligeså vild med forår, som vi er, så giv den gas med farver og mønstre og start sammen med os.
Med denne SS20 kollektion bevarer vi vores inspiration af den skandinaviske minimalisme med et ekstra touch af populære farver, såsom pastelfarverne vi har set sæson efter sæson og som altid bare tager sig fine ud til ethvert outfit. Denne sæson følger også vores accessoires med i forårets flotteste farver, som altid kan pifte et outfit op og styles med kjoler, jeans, nederdele og massere andet.
For at tale lidt mere om farver (som vi jo elsker), så er der især fire farver der tager sig ud dette forår. Vi kommer blandt andet til at se meget til denne her lyse lilla, mint grøn samt den lyse pastel gule farve. Så det kan siges at 2020 er et år hvor der atter kommer knald på farverne. Du kan style disse farver med enten et større item, som er i fokus såsom en jakke eller en kjole, og hvis du bare mangler lidt farve på dit hverdagsoutfit style med accessoires med de flotte forårsfarver.
Så hvis du vil være med på forårets tendenser og trends, hvad end du mangler et outfit til hverdag, forårets begivenheder eller fest, så shop SS20 Noella #springtothebeat