Leoparden er tilbage! 1 item - 3 outfits

 

1. Outfit

Hani Nederdel Mørk Leo Hani Nederdel Mørk Leo
Lulu T-shirt Carbaret Lulu T-shirt Carbaret
Caja Crossover Taske Sort Lak Caja Crossover Taske Sort Lak

1. outfit er et meget klassisk outfit, hvor leopard wrap-skirtet er kombineret med en lækker basis T-shirt. Her er det klassiske valg med en sort eller hvid T-shirt dog udfordret lidt, og skiftet ud med en T-shirt i en markant farve - Pink.

Selve leopardprintet er forholdsvis nedtonet og neutralt, og derfor kan man sagtens tage en overdel på i en vild farve. Du kan både sætte støvler og sneakers til dette outfit, det er op til dig, hvad du foretrækker.

Vores nye Caja Crossover Taske i sort lak er perfekt til dette outfit, da den er nedtonet og klassisk i farven, men stadig lidt vild og modig på grund af lak kvaliteten.

 

2. Outfit

Hani Nederdel Mørk Leo Hani Nederdel Mørk Leo
Moves Markhild Bluse Sort Moves Markhild Bluse Sort
Camila Bæltetaske Maroon Camila Bæltetaske Maroon

2. outfit er lidt mere festligt på grund af overdelen i sort glimmer. Trøjen er lavet i en mesh-kvalitet, som er let gennemsigtig, så du kan enten sætte en sort top under eller en fin blondetop/bh, hvis du foretrækker det.

Farverne i dette outfit er relativt nedtonede, hvorfor vi mener, at man sagtens kan skeje lidt mere ud på taskefronten. Derfor synes vi, at vores nye bæltetaske Camila i imiteret ruskind er super cool til dette outfit - her i farven “Maroon”. Du kan dog også sagtens sætte en anden farve til - eksempelvis “Curry”, “Armygrøn” eller “Rød”.

 

3. Outfit

Hani Nederdel Mørk Leo Hani Nederdel Mørk Leo
Fiolina strik Fiolina strik
Camila Bæltetaske Armygrøn Camila Bæltetaske Armygrøn

3. og sidste outfit er et super hverdagsoutfit, som er perfekt til de kommende koldere måneder. Wrap-skirts er perfekte til sommermånederne, men endnu mere til efterårs- og vintermånederne. Selvom temperaturerne udenfor daler, er der ingen grund til ikke at bruge nederdele og farverige prints. Kombiner din nederdel med en chunky strik - gerne i efterårsagtige toner som armygrøn, beige, rustrød og lignende. Her har vi sat leopardskirtet sammen med en fed strik fra Moves by Minimum i en støvet efterårsgrøn nuance.

Til dette outfit synes vi, at vores nye Camila Bæltetaske i armygrøn er helt perfekt, da det giver et tone-i-tone look.

 

Tag endelig et kig i vores store udvalg af efterårsstyles på Noellafashion.dk

 

- vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

Skriv et svar