Inspiration - Sådan styler du dyreprint

Hos Noella er vi vilde med trenden, som har domineret tøjbranchen det seneste lange stykke tid, nemlig - DYREPRINT! Især leopardprint har været enormt populært hen over foråret og sommeren, og det er fortsat at finde i efterårskollektionerne hos forskellige modebrands. En ny trend, som kan findes hos mange af de populære modebrands netop nu, er zebraprint. Hos Noella er vi helt vilde med trenden og spår, at det bliver et kæmpe hit. Vi hører dog af og til, at folk synes, at det kan være svært at sammensætte outfits med dyreprint. Derfor har vi fundet tre outfits med dyreprint, som forhåbentlig kan være med til at inspirere dig til at hoppe med på trenden.

Outfit 1:

Første outfit er et super fint outfit, som går godt både til hverdag og fest. Wrap-skirts har været en af foråret og sommerens helt store trends, og det fortsætter også ind i efteråret. Brug dine underdele i dyreprint med chunky strik, gerne i samme farvetone som underdelen. Her har vi sat en armygrøn strik fra Moves by minimum sammen med nederdelen i dyreprint. Med et par strømpebukser under og et par støvler eller sneakers til, er det her outfit helt oplagt til efteråret. Dette outfit er forholdsvis farverigt, hvorfor vi har sat en neutral taske til. Vores Cecilia crossover bag i sort er et rigtig godt bud på en taske, der passer rigtig godt til dette outfit såvel som mange andre.

Florina slå-om nederdel i leopard Florina slå-om nederdel i leopard
Fiolina strik Fiolina strik
Cecilia Crossover taske sort Cecilia Crossover taske sort

Outfit 2:

Her ses et super fedt item i det nye it print i denne sæson - zebraprint. Moves by minimum er altid eminente til at lave fede styles, som er i lækker kvalitet, fedt design og god pasform. Vinas Maxi Dress har mange fede detaljer og et lækkert fit, der klæder de fleste. Med et så markant print, synes vi, at det fungerer bedst at style kjolen sammen med mere neutrale accessories. Derfor har vi sat et par neutrale, men alligevel markante, sneakers til fra vores eget mærke Noella. Vores Caja crossover bag i rose er helt perfekt til outfittet, da den tilfører en smule farve, men uden at være alt for markant.

Vinas maxi kjole Vinas maxi kjole
Carole Sneakers White Carole Sneakers White
Caja Crossover Taske Rose Caja Crossover Taske Rose

Outfit 3:

Sidste outfit er et typisk lag-på-lag outfit, som både er dejlig varmt til de koldere måneder, men som også ser super fashionabelt ud. Midi skirts er perfekte både til efterår og vinter med et par strømpebukser under og et par sneakers eller støvler til. Med en strik over kan du sagtens forlænge “holdbarheden” på dine mere sommerlige items og bruge dem i flere måneder. Nederdelen fra Moves by minimum er i leopard print, men holdt i et tone-i-tone print, hvorfor den er afdæmpet og et godt bud på et mere neutralt item med dyreprint. Er du lidt usikker på, hvorvidt dyreprint-trenden lige er dig, så er det her outfit helt perfekt! Her har vi sat vores populære Chloe strik i offwhite til, men du kan sagtens bruge hvilken som helst anden strik til. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Sæt en fed taske til dit outfit - eksempelvis vores Cecilia crossover bag i den nye kvalitet - vasket læder

Tjala Nederdel Chili Tjala Nederdel Chili
Chloe Strik Offwhite Chloe Strik Offwhite
Cecilia crossover taske vasket læder Cecilia crossover taske vasket læder

Her ses altså tre forskellige måder, hvorpå du kan style dyreprint. Vi håber, at vi har inspireret dig til at se, at man sagtens kan hoppe med på trenden og bruge items fra sin basisgarderobe til.

Tag endelig et kig i vores store udvalg af modetøj og tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.