Gå efteråret i møde med print, mønstre og stærke farver

Hos Noella har vi fået en masse nyheder hjem til efteråret, og blandt dem ser vi klart en tendens til, at print, mønstre og stærke farver virkelig er et hit. Mærker som Moves by minimum og vores eget brand Noella har designet en masse fede styles, som ikke er i de klassiske, neutrale efterårs- og vinterfarver som grå, sort og hvid. Selvom sæsonen skifter behøver det hele ikke blive gråt og trist og hvilken bedre måde at sikre sig mod det end at indføre en masse farver i garderoben?

Hos Noella har vi udvalgt vores absolutte favoritter blandt efterårets nyheder og samlet til dig, så du kan få inspiration til at opdatere din garderobe.

Kjoler med print

Kjoler med print har været et kæmpe hit foråret og sommeren igennem, og det fortsætter også ind i de kommende sæsoner. Farver som gul og lilla er virkelig dominerende i de kommende sæsoner, og vi tror bestemt, at det bliver blandt sæsonens it-farver. Er du mere til afdæmpede farver, kan du med fordel vælge styles i farver som navy og sort, kombineret med print og mønstre. Den kommende sæson byder på zebraprint, som den nye afløser eller tilføjelse til den meget populære leopard trend, som de fleste efterhånden er hoppet på. Vores eget brand Noella kommer også med en masse skønne styles i mere afdæmpede farver, men med fede print og mønstre.

Piana midi dress Piana midi dress
Vinas maxi dress Vinas maxi dress
Kolma royal purple Kolma royal purple

Nederdele med print

En anden trend, som de fleste med garanti har bemærket, er wrap-skirts. Efterspørgslen på wrap-skirts er virkelig boomet over foråret og sommeren, og derfor er vi sikre på, at mange vil være glade for at opdage, at trenden fortsætter ind i efteråret og vinteren. Farverige skirts med flæser og bindebånd i taljen er super feminint, og et perfekt item at have i sin garderobe, da den både kan bruges til hverdag og fest alt efter hvilken overdel og accessories, du sætter til den. En anden trend inden for nederdele er asymmetri, som Moves by minimum netop har lanceret en style med i det smukkeste print. Er du mere til maxiskirts, er der også et stort udvalg at finde både fra vores eget brand Noella og fra Moves by minimum og Tiffany.

Florina midi skirt Florina midi skirt
Valina midi skirt Valina midi skirt
Tjala Nederdel Chili Tjala Nederdel Chili

Få dine sommerlige styles til at holde længere

Måske sidder du tilbage med spørgsmålet - “Jamen hvad skal jeg så sætte sammen med mine nederdele?”. Hos Noella har vi et stort udvalg af overdele, som er perfekte at sætte sammen med både wrap-skirts, maxi-skirts og asymmetriske nederdele. Du kan kombinere din nederdel med en cool t-shirt med print, eller en enkel top, men du kan også sagtens kombinere din nederdel med en chunky strik, for et perfekt efterårs- og vinteroutfit. At sætte en strik sammen med din nederdel er også en super god måde at forlænge levetiden på dine mere sommerlige og lette nederdele, som på den måde, sagtens kan bruges både i efteråret og til vinter. Du kan også sagtens sætte en cool strik over dine sommerlige kjoler for på den måde at kunne bruge dine mere sommerlige styles i længere tid.

Fiolina jumper Fiolina jumper
Lulu-california short sleeved t-shirt Lulu-california short sleeved t-shirt
Cameron Strik Offwhite Cameron Strik Offwhite

Vi kunne vise dig mange flere af vores yndlings styles fra den kommende sæson, men har valgt at begrænset det i blogindlægget – dem du finder her er nogle af vores absolutte favoritter, så vi håber at du kan lade dig inspirere. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop.

Skriv et svar