Den ultimative guide til festkjoler

 

Hvis du elsker fester, så ved du også, at tøjet skal passe til begivenheden. En kjole er altid et godt valg til en fest, men det kan være svært at finde den helt rigtige festkjole. Derfor har vi samlet en liste over de mest almindelige trends indenfor festkjoler.
Vi har samlet de fem mest populære trends indenfor festkjoler her, så det er nemmere for dig at vælge den rette festkjole.

Vovet i metallic

Kjole med elegante metallic-detalje Petra Dress metallic

Hvis du vil have opmærksom, når du træder ind i et rum, så skal du vælge en metallisk kjole. Denne type af kjole fås i mange forskellige udgaver, men fælles for alle kjoler af denne type er dog, at de altid er festlige og legesyge.
En metallisk kjole er det rigtige valg for dig, hvis du gerne vil være i centrum. Du kan enten vælge at gå all-in med en kjole der glitre fra top til tå, eller du kan afdæmpe kjolen lidt ved at vælge én med mønster.
Hvis du føler dig for usikker til at prøve denne kjole til en almindelig fest, så kan du også gemme den til nytårsfesten. Her vil den passe perfekt ind.

Sød i blonder

Hvid Saga kjole fra Noellafashion Saga Kjole hvid

Kjoler i lace er først og fremmest søde og feminine, men derudover er der også noget festligt ved kjoler, som er lavet i dette materiale. Dette gør dem yderst velegnede til mange forskellige typer af begivenheder og et must i enhver piges skab.
Hvis du overvejer at købe en blondekjole, så kan du også overveje at vælge en kjole med kontraster. Gør din blondekjole sexet ved at vælge én, som er nedringet eller kort. Dette skaber en fin kontrast til de uskyldige blonder.
Skal du have din blondekjole på i byen, er den fantastisk sammen med et par pumps eller et par høje støvler, som fremhæver kjolens flotte detaljer.

Farvestrålende i blomster

Everett kjole fra Noellafashion Everett Dress

Hvis du vil have en kjole, som du både kan bruge til hverdag og fest, så er en kjole med et blomstret mønster et rigtigt godt valg. Når man ser på denne type af kjoler, kan man tydeligt forestille sig, at den kan bruges til mange forskellige begivenheder.

Denne type af mønster kan nemt være alt andet end gammeldags, og der findes i dag et væld af moderigtige kjoler på markedet, som primært tiltrækker opmærksomheden med deres smukke blomsterprint. Ved at vælge et print i den mørkere ende af farveskalaen, får du desuden kjole, som både er mystisk og feminin.

Blomsterprint er kommet for at blive, og dermed er denne type af kjole det perfekte valg, hvis du er usikker på, hvor formel en begivenhed er.

Vild i leopard

Eileen Leopard kjole fra Noellafashion Eileen Leopard Dress

En kjole med leopard print er det perfekte valg til den selvsikre pige, som gerne vil vise sin vilde side frem. Hvis nu vælger en kjole af denne type, er det en god idé at gå efter en, som har en flot pasform. Printet vil give kjolen et dyrisk look, mens en flot pasform vil skabe kontrast og gøre kjolen mere sofistikeret.
Til en kjole med denne type af print, kan det varmt anbefales at vælge sort pumps og en håndtaske i en kontrastfarve. Guldsmykker er desuden også altid et godt valg til denne type af kjole.

Elegant i sort

Sort Alma kjole fra Noellafashion Alma Kjole black

Alle piger begrebet ”the little black dress”, og derfor bør sådan en kjole også være en del af enhver garderobe. En sort festkjole er et fantastisk stykke tøj, som har uendeligt mange muligheder i forhold til at blive kombineret med forskellige accessoires.
Hvis du vil have en sort festkjole med et twist, så vælg en kjole, som har et interessant snit. Dermed er du sikret, at du stadig vækker opmærksomhed, når du træder ind ad døren.

Se alle vores kjoler til fest her

Skriv et svar