AW 19 fra Noella - Naturlige, afdæmpede farver og print vender tilbage

 

Den nyeste kollektion fra Noella er landet. Og vi er meget begejstrede for at sige det mildt! Naturlige, afdæmpede farver er en klar rød tråd i kollektionen lige såvel som lette, luftige silhuetter og lækre materialer. Noella ønsker altid at ramme tidens trends spot-on, og denne sæson er ingen undtagelse. Kombiner de nye styles fra Noella på kryds og tværs - det er kun fantasien, der sætter grænser!

Hos Noella har vi valgt nogle af vores favoritter blandt den nye kollektion, selvom det ikke er nemt at vælge! Se resten af sortimentet på Noellafashion.com

 

Lette og luftige kjoler fra Noella

Efteråret og vinterens kjoler skal være lette, med luftige silhuetter og gerne i afdæmpede nuancer. Noella har designet flere varianter af deres populære Lipe kjole i de helt rigtige farver til de kommende sæsoner. Efteråret og vinterens kjoler må gerne have noget længde - enten midi eller maxi længde. Brug enten kjolerne som de er med et par klassiske sorte ankelstøvler og et par lune strømpebukser under, eller sæt en chunky strik over og et par cool sneakers til.

Shop tre varianter af kjoler fra Noella her:

https://www.noellafashion.dk/noella-lola-kjole-black-fine-flower
https://www.noellafashion.dk/noella-nukka-dress-black-fine-flower
https://www.noellafashion.dk/noella-lipe-dress-black-flowe

 

Let oversized overdele med fokus på detaljerne fra Noella

Dette års AW kollektion fra Noella byder på en masse lækre overdele i et oversized fit. Hos Noella er vi helt vilde med den nye kollektion og er sikker på, at du også bliver det!

Shop tre varianter af overdele fra Noella her:

https://www.noellafashion.dk/koko-blouse-black-arrow
https://www.noellafashion.dk/koko-blouse-black-checks
https://www.noellafashion.dk/koko-blouse-black-dots

 

Nederdele med fokus på taljen fra Noella

Måske hoppede du med på trenden med slå-om nederdele sidste efterår? Hvis ikke, er det på høje tid at få implementeret trenden i din garderobe, for nederdele er højeste mode igen i år! Noella har designet flere forskellige varianter af de populære wrap-skirts, så der er bestemt noget for enhver smag. Hvad end du er modig og hopper med på de nye print, eller du er mere til de klassiske farver, finder du det på Noellafashion.com. Kombiner gerne nederdelene med en basis T-shirt og et par chunky sneakers eller en lækker, varm striktrøje.

Shop tre varianter af underdele fra Noella her:

https://www.noellafashion.dk/hani-skirt-black-dots
https://www.noellafashion.dk/noella-nala-skirt-black-fine-flower
https://www.noellafashion.dk/noella-nala-skirt-white-floral-navy-print

Tag endelig et kig i vores store udvalg af tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.