AW 18 fra Moves by minimum - Naturlige, afdæmpede farver vender tilbage

Den nyeste kollektion fra Moves by minimum er landet hos Noella. Og vi er meget begejstrede for at sige det mildt! Naturlige, afdæmpede farver er en klar rød tråd i kollektionen lige såvel som lette, luftige silhuetter og lækre materialer. Moves by minimum formår altid at ramme tidens trends spot-on, og denne sæson er ingen undtagelse. Kombiner de nye styles fra Moves by minimum på kryds og tværs - det er kun fantasien, der sætter grænser!

Hos Noella har vi valgt nogle af vores favoritter blandt den nye kollektion, selvom det ikke er nemt at vælge! Se resten af sortimentet på Noellafashion.com

 

Lette og luftige kjoler fra Moves by minimum

Efteråret og vinterens kjoler skal være lette, med luftige silhuetter og gerne i afdæmpede nuancer. Moves by minimum har designet flere varianter af deres populære Nakki kjole i de helt rigtige farver til de kommende sæsoner. Efteråret og vinterens kjoler må gerne have noget længde - enten midi eller maxi længde. Brug enten kjolerne som de er med et par klassiske sorte ankelstøvler og et par lune strømpebukser under, eller sæt en chunky strik over og et par cool sneakers til.

Shop tre varianter af kjoler fra Moves by minimum her:

Marisan kjole Marisan kjole
Nakki kjole Navy Nakki kjole Navy
Kolma skjortekjole i leopard Kolma skjortekjole i leopard

 

Let oversized overdele med fokus på detaljerne fra Moves by minimum

Dette års AW kollektion fra Moves by minimum byder på en masse lækre overdele i et oversized fit. Du finder alt fra en nyfortolkning af den islandske sweater, til en 80’er inspireret denimjakke og en cool hættetrøje med statement-broderi og meget mere. Hos Noella er vi helt vilde med den nye kollektion og er sikker på, at du også bliver det!

Shop tre varianter af overdele fra Moves by minimum her:

Trisa jakke Trisa jakke
Sibelle strik Sibelle strik
Riki hættetrøje Riki hættetrøje

 

Kassebukser med fokus på taljen fra Moves by minimum

Måske hoppede du med på trenden med kassebukser sidste efterår? Hvis ikke, er det på høje tid at få implementeret trenden i din garderobe, for kassebukser er højeste mode igen i år! Moves by minimum har designet flere forskellige varianter af de populære kassebukser, så der er bestemt noget for enhver smag. Hvad end du er modig og hopper med på de 80’er inspirerede kassebukser i denim, eller du er mere til de løse Tisel bukser fra Moves by minimum i enten sort eller armygrøn, finder du det på Noellafashion.com. Kombiner gerne kassebukser med en basis T-shirt og et par chunky sneakers eller en lækker, varm striktrøje.

Shop tre varianter af underdele fra Moves by minimum her:

Tisel bukser Tisel bukser
Kalana bukser Kalana bukser
Tisel bukser Tisel bukser

Tag endelig et kig i vores store udvalg af tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

Skriv et svar