1 item - 3 forskellige outfits

Hos Noella er vi meget inspirerede af tankegangen om at kunne bruge det samme item i flere forskellige outfits. I vores optik behøver du ikke nødvendigvis have en kæmpe garderobe, så længe du har basis elementerne i orden og kan finde ud af at kombinere dine items på kryds og tværs. Derfor har vi udvalgt et favorit item - Tiffany camouflage skirt - som vi vil vise dig, hvordan du kan bruge i tre forskellige outfits.

Outfit nr. 1

Første outfit er inspireret af trenden med at farvekoordinere items i et outfit for et super cool outfit. Nedenfor har vi fundet et outfit, som er perfekt til både hverdag og fest. I vores optik kan outfittet sagtens gå til festlige anledninger også, men er du mere til at have en top på, kan du sagtens skifte T-shirten ud med en enkel top istedet. For at skabe et perfekt, velovervejet outfit, er det altafgørende med de rette accessories. Vores Cecilie taske er både super praktisk og fashionabel og vil gøre det godt til ethvert outfit. Derfor er netop denne taske et godt køb, da den kan kombineres på et utal af måder.

Lang Silkenederdel Camouflage Lang Silkenederdel Camouflage
Lulu-california short sleeved t-shirt Lulu-california short sleeved t-shirt
Carole Sneakers Guld Carole Sneakers Guld
Cecilia Crossover Bag Black Cecilia Crossover Bag Black

Outfit nr. 2

Dette outfit er, i vores optik, det helt perfekte hverdagslook til efteråret. Selvom temperaturerne falder, er der absolut ingen grund til at droppe dine nederdele. Kombiner dem istedet med chunky strik, for et lækkert, men varmt outfit til efteråret. Dette outfit er holdt i naturlige farver, som er en kæmpe tendens dette efterår. De naturlige farver er super fede sat sammen med mønstre, som camouflage, som dermed giver en kontrast effekt. Fordi farveskalaen i outfittet er forholdsvis neutralt mener vi, at du sagtens kan skeje mere ud på taskefronten og vælge en farverig taske. Det perfekte bud på en hverdagstaske kunne sagtens være vores meget populære Caja taske, som har en super god størrelse, der både kan bruges som crossover, og over skulderen. Caja tasken fås i et væld af forskellige farver, både afdæmpede og mere vovede. Kombiner dine lange skirts med et par sneakers for et casual, men lækkert outfit. Her har vi valgt et par sneakers med glimmer hælkappe for at give outfittet lidt kant. Er du mere til støvler, kan du også sagtens kombinere dette outfit med et par støvler.

Lang Silkenederdel Camouflage Lang Silkenederdel Camouflage
Carole Sneakers Sort Glimmer Carole Sneakers Sort Glimmer
Chloe Strik Offwhite Chloe Strik Offwhite
Caja Crossover Taske Rose Caja Crossover Taske Rose

Outfit nr. 3

Det sidste outfit er inspireret af trenden med markante farver og items, der gerne må skille sig lidt ud. Her har vi kombineret nederdelen med en chunky strik fra Moves by minimum i en super fed karrygul farve, som står super godt til camouflage printet på nederdelen. Når man vælger en så markant farve på overdelen, synes vi hos Noella, at det ser cool ud at sætte mere neutrale accessories til. Derfor har vi valgt at kombinere outfittet med et par chunky sneaks i hvid og sort og vores populære Cristell taske - ligeledes i sort.

Lang Silkenederdel Camouflage Lang Silkenederdel Camouflage
Fiolina jumper Sunflower Fiolina jumper Sunflower
Carole Sneakers White Carole Sneakers White
Cristell Crossover Taske Sort Cristell Crossover Taske Sort

Her ses altså tre forskellige måder, hvorpå du kan bruge ét enkelt item. Vi håber, at vi har inspireret dig til at se, at man sagtens kan have en forholdsvis enkel basisgarderobe, men stadig sammensætte fede outfits, som skiller sig ud på forskellig vis.

Tag endelig et kig i vores store udvalg af modetøj og tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.