Noella Fashion News

 • Nye Zig-Zag tasker fra Noella

   

  Hos Noella har vi fået de lækreste nye tasker hjem i Zig-Zag print, som er super fedt! Tasken har en helt perfekt størrelse til byture, cafébesøg og biografture

  Taskerne fås i seks forskellige varianter - alt fra snake og shiny snake, til glimmer og gråt partyprint. Der er virkelig noget til enhver smag!

  Zig Zag Black Grey Snake Zig Zag Black Grey Snake
  Zig Zag Black Zig Zag Black
  Zig Zag Pinstripe Zig Zag Pinstripe

  Glimmertasker til nytår

  Hvis du allerede er begyndt at tænke på dit nytårsoutfit, så er de nye Zig-Zag tasker helt perfekte til at sætte prikken over i’et på dit nytårsoutfit.

  Og hvem har ikke brug for lidt ekstra glitter til nytår?

  Zig Zag Party Black Zig Zag Party Black
  Zig Zag Glitter Black Zig Zag Glitter Black
  Zig Zag Black Snake Zig Zag Black Snake

  Husk at du kan købe dine tasker online på Noellafashion.dk

  Pssst. Husk at skriv dig op til vores nyhedsbrev for at sikre dig, at du får besked om nyheder hos Noellafashion, medlemsfordele og meget mere.

 • 8 adventsgaver der med sikkerhed bliver et hit!

   

  Vi nærmer os med hastige skridt december og de fire søndage i advent. Det kan være svært at finde de helt rette adventsgaver til den helt rette pris, og derfor har vi gjort det ekstra nemt for dig at shoppe adventsgaver hos Noella

  Vi har udvalgt 9 sikre adventsfavoritter, som med garanti vil vække stor begejstring og glæde hos modtageren.

  8 adventsgaver:

  1. Markhild Bluse fra Moves 199 kr.

  Markhild Bluse Sort

  2. Omani Top fra Moves 300 kr.

  Omani Top Navy

  3. Cameron Strik fra Noella 499 kr.

  Cameron Strik Offwhite

  4. Lulu T-shirt fra Moves 249 kr.

  Lulu T-shirt Sort

  5. Cecilia Taske Navy 449 kr.

  Cecilia Crossover Taske Navy

  6. Namir Nederdel fra Moves 300 kr.

  Namir Nederdel Sort

  7. Nadezhda Knit fra Noella 199 kr.

  Nadezhda Knit Navy

  8. Camila Bæltetaske i Zebra 449 kr.

  Camila Bæltetaske Zebra

  Husk at du kan købe dine adventsgaver online på Noellafashion.dk

  Vi pakker dine adventsgaver flot ind, så du nemt og ubesværet kan shoppe dine gaver hos os.

  Pssst. Husk at skriv dig op til vores nyhedsbrev for at sikre dig, at du får besked om nyheder hos Noellafashion, medlemsfordele og meget mere.

 • Vinterens overtøjsguide fra Noella

  Dit overtøj er noget af det, du kommer til at bruge allermest de kommende kolde måneder, og derfor er det enormt vigtigt, at du vælger ovetøj, som passer til din resterende garderobe.

  Det er også vigtigt, at du vælger overtøj, som du vil synes er fedt hele sæsonen igennem og ikke bliver træt af efter kort tid. Det kan derfor godt betale sig at investere lidt tid på overtøjsjagten.

  Se med her, hvor vi har fundet 4 lækre frakker/jakker, der gør efteråret lidt lunere.

   

  Teddy-look jakke

  Pak dig komfortabelt ind i sæsonens store hit faux fur. Faux fur er virkelig et yndlings materiale blandt modeskaberne lige nu - og vi elsker det. Helt perfekt til en festaften over din kjole eller med jeans og en hoodie om dagen.

  En jakke i teddy-look er både super comfy, men samtidig spot-on på tidens trends. Hos Noella har vi både jakker i tidløse farver, såsom navy og sort, men også mere modige farver, som den røde fra Moves by Minimum.

  Riella jakke Barbados Cherry Riella jakke Barbados Cherry
  Riella Jakke Deep Water Riella Jakke Deep Water

   

  Frakker fra Noella

  Frakker er et super klassisk og tidløst valg, når det kommer til overtøj. Der er dog ingen grund til “bare” at vælge en kedelig sort frakke. Hos Noella har vi frakker i fede mønstre, såsom Brooklyn jakken i leopardprint, men også mere klassiske jakker med fokus på detaljerne. Vores allerede meget populære Bentley jakke er super enkel med klassiske tern, men har super fine fake fur detaljer.

  Bentley Jakke Bentley Jakke
  Brooklyn Jacket Brooklyn Jacket

   

  Lune striktrøjer til at holde dig varm hele vinteren

  Selvom overtøj er super vigtigt, er det også tit nødvendigt med en dejlig lun strik til de kolde måneder. Hos Noella har vi et kæmpe udvalg af lækre strik til enhver smag, hvad end du er til klassiske og enkle striktrøjer, der ikke larmer for meget, eller mere spraglede striktrøjer, der får dig til at stikke ud fra mængden.

  Chloe Strik Offwhite Chloe Strik Offwhite
  Yna Strik Deep Water Yna Strik Deep Water

  Det var alt for denne gang. Vi håber, at vi har inspireret dig til at udvide din overtøjsgarderobe og måske også til at tilføje en ny strik til din samling. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop.

  Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, og her deler vi alt lige fra tidens seneste tendenser til nye mærker og giver dig masser af inspiration. Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@noellafashion.dk eller på vores livechat.

  Tak fordi du læste med.

 • Nyheder fra Moves by minimum

  Den nyeste kollektion fra Moves by minimum er landet hos Noella. Og vi er meget begejstrede for at sige det mildt! Stærke farver og prints er klart gennemgående for kollektionen sammen med klassiske vinterfarver som sort og bordeaux. Moves by Minimum formår virkelig altid at ramme tidens trends spot-on, og denne sæson er ingen undtagelse. Kombiner de nye styles fra Moves by minimum på kryds og tværs - det er kun fantasien, der sætter grænser!

  Hos Noella har vi valgt nogle af vores favoritter blandt den nye kollektion, selvom det ikke er nemt at vælge! Se resten af sortimentet på Noellafashion.com

   

  Underdele med print og stærke farver

  Moves Analis Bukser Moves Analis Bukser
  Moves Fawn Nederdel Moves Fawn Nederdel
  Moves Miia Kjole Navy Moves Miia Kjole Navy

   

  Lette og luftige kjoler fra Moves by minimum

  Moves Miia Kjole Moves Miia Kjole
  Moves Dalisa Kjole Moves Dalisa Kjole
  Moves Tavla Kjole Moves Tavla Kjole

   

  Lækre overdele med fokus på detaljerne

  Moves Markhild Bluse Chokolade Moves Markhild Bluse Chokolade
  Lulu T-shirt Sort Lulu T-shirt Sort
  Moves Markhild Bluse Sort Moves Markhild Bluse Sort

  Det var alt for denne gang. Vi håber, at vi har inspireret dig til at udvide din efterårsgarderobe. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop.

  Husk at vi opdaterer vores blog flere gange om måneden, og her deler vi alt lige fra tidens seneste tendenser til nye mærker og giver dig masser af inspiration. Hvis du har spørgsmål, eller hvis der er andet vi kan hjælpe dig med, er du som altid mere end velkommen til at kontakte os på e-mail info@noellafashion.dk eller på vores livechat.

  Tak fordi du læste med.

 • Leoparden er tilbage! 1 item - 3 outfits

   

  1. Outfit

  Hani Nederdel Mørk Leo Hani Nederdel Mørk Leo
  Lulu T-shirt Carbaret Lulu T-shirt Carbaret
  Caja Crossover Taske Sort Lak Caja Crossover Taske Sort Lak

  1. outfit er et meget klassisk outfit, hvor leopard wrap-skirtet er kombineret med en lækker basis T-shirt. Her er det klassiske valg med en sort eller hvid T-shirt dog udfordret lidt, og skiftet ud med en T-shirt i en markant farve - Pink.

  Selve leopardprintet er forholdsvis nedtonet og neutralt, og derfor kan man sagtens tage en overdel på i en vild farve. Du kan både sætte støvler og sneakers til dette outfit, det er op til dig, hvad du foretrækker.

  Vores nye Caja Crossover Taske i sort lak er perfekt til dette outfit, da den er nedtonet og klassisk i farven, men stadig lidt vild og modig på grund af lak kvaliteten.

   

  2. Outfit

  Hani Nederdel Mørk Leo Hani Nederdel Mørk Leo
  Moves Markhild Bluse Sort Moves Markhild Bluse Sort
  Camila Bæltetaske Maroon Camila Bæltetaske Maroon

  2. outfit er lidt mere festligt på grund af overdelen i sort glimmer. Trøjen er lavet i en mesh-kvalitet, som er let gennemsigtig, så du kan enten sætte en sort top under eller en fin blondetop/bh, hvis du foretrækker det.

  Farverne i dette outfit er relativt nedtonede, hvorfor vi mener, at man sagtens kan skeje lidt mere ud på taskefronten. Derfor synes vi, at vores nye bæltetaske Camila i imiteret ruskind er super cool til dette outfit - her i farven “Maroon”. Du kan dog også sagtens sætte en anden farve til - eksempelvis “Curry”, “Armygrøn” eller “Rød”.

   

  3. Outfit

  Hani Nederdel Mørk Leo Hani Nederdel Mørk Leo
  Fiolina strik Fiolina strik
  Camila Bæltetaske Armygrøn Camila Bæltetaske Armygrøn

  3. og sidste outfit er et super hverdagsoutfit, som er perfekt til de kommende koldere måneder. Wrap-skirts er perfekte til sommermånederne, men endnu mere til efterårs- og vintermånederne. Selvom temperaturerne udenfor daler, er der ingen grund til ikke at bruge nederdele og farverige prints. Kombiner din nederdel med en chunky strik - gerne i efterårsagtige toner som armygrøn, beige, rustrød og lignende. Her har vi sat leopardskirtet sammen med en fed strik fra Moves by Minimum i en støvet efterårsgrøn nuance.

  Til dette outfit synes vi, at vores nye Camila Bæltetaske i armygrøn er helt perfekt, da det giver et tone-i-tone look.

   

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af efterårsstyles på Noellafashion.dk

   

  - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

 • Nye, fede blomsterstyles fra Noella

  Har du set vores nye, populære efterårsstyles? De blev revet væk fra forhandlerne på ingen tid, og folk er vilde med dem!

  Dallas kjolen er den PERFEKTE efterårsstyle, som du kan sætte over et par skinny jeans - med chunky sneakers eller støvler til. Du har helt sikkert bemærket, at det er blevet super populært at sætte en kjole over et par skinny jeans. Det har vi, og vi er helt vilde med trenden!

  Dallas kjolen er helt perfekt til det formål, med det let oversized fit, den mediumlange længde og det vide skørt.

  Dallas Dress, Navy Flower Dallas Dress, Navy Flower
  Dallas kjole blåt blomsterprint Dallas kjole blåt blomsterprint

  Er du mere til wrap-skirts i lækre efterårsfarver?

  Så er vores nye Dalia nederdel lige noget for dig! Hele sommeren har wrap-skirts været hotteste mode, og trenden fortsætter også ind i de kommende sæsoner.

  Kombiner nederdelen med en lækker basic T-shirt eller en chunky strik for et look, der er perfekt både til hverdag og fest.

  Nederdele er ikke kun forbeholdt sommerperioden, men kan bestemt også bruges i de koldere måneder. Brug et par lune strømpebukser under og sæt et par klassiske chelsea støvler til, og du har et helt perfekt efterårslook.

  Dalia Skirt, Navy Flower Dalia Skirt, Navy Flower
  Dalia nederdel lilla blomsterprint Dalia nederdel lilla blomsterprint
  Dalia nederdel blåt blomsterprint Dalia nederdel blåt blomsterprint

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af efterårsstyles på Noellafashion.dk

  - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

 • AW 18 fra Moves by minimum - Naturlige, afdæmpede farver vender tilbage

  Den nyeste kollektion fra Moves by minimum er landet hos Noella. Og vi er meget begejstrede for at sige det mildt! Naturlige, afdæmpede farver er en klar rød tråd i kollektionen lige såvel som lette, luftige silhuetter og lækre materialer. Moves by minimum formår altid at ramme tidens trends spot-on, og denne sæson er ingen undtagelse. Kombiner de nye styles fra Moves by minimum på kryds og tværs - det er kun fantasien, der sætter grænser!

  Hos Noella har vi valgt nogle af vores favoritter blandt den nye kollektion, selvom det ikke er nemt at vælge! Se resten af sortimentet på Noellafashion.com

   

  Lette og luftige kjoler fra Moves by minimum

  Efteråret og vinterens kjoler skal være lette, med luftige silhuetter og gerne i afdæmpede nuancer. Moves by minimum har designet flere varianter af deres populære Nakki kjole i de helt rigtige farver til de kommende sæsoner. Efteråret og vinterens kjoler må gerne have noget længde - enten midi eller maxi længde. Brug enten kjolerne som de er med et par klassiske sorte ankelstøvler og et par lune strømpebukser under, eller sæt en chunky strik over og et par cool sneakers til.

  Shop tre varianter af kjoler fra Moves by minimum her:

  Marisan kjole Marisan kjole
  Nakki kjole Navy Nakki kjole Navy
  Kolma skjortekjole i leopard Kolma skjortekjole i leopard

   

  Let oversized overdele med fokus på detaljerne fra Moves by minimum

  Dette års AW kollektion fra Moves by minimum byder på en masse lækre overdele i et oversized fit. Du finder alt fra en nyfortolkning af den islandske sweater, til en 80’er inspireret denimjakke og en cool hættetrøje med statement-broderi og meget mere. Hos Noella er vi helt vilde med den nye kollektion og er sikker på, at du også bliver det!

  Shop tre varianter af overdele fra Moves by minimum her:

  Trisa jakke Trisa jakke
  Sibelle strik Sibelle strik
  Riki hættetrøje Riki hættetrøje

   

  Kassebukser med fokus på taljen fra Moves by minimum

  Måske hoppede du med på trenden med kassebukser sidste efterår? Hvis ikke, er det på høje tid at få implementeret trenden i din garderobe, for kassebukser er højeste mode igen i år! Moves by minimum har designet flere forskellige varianter af de populære kassebukser, så der er bestemt noget for enhver smag. Hvad end du er modig og hopper med på de 80’er inspirerede kassebukser i denim, eller du er mere til de løse Tisel bukser fra Moves by minimum i enten sort eller armygrøn, finder du det på Noellafashion.com. Kombiner gerne kassebukser med en basis T-shirt og et par chunky sneakers eller en lækker, varm striktrøje.

  Shop tre varianter af underdele fra Moves by minimum her:

  Tisel bukser Tisel bukser
  Kalana bukser Kalana bukser
  Tisel bukser Tisel bukser

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

 • Så er den her! Cali crossover taske

  Så er den her! Lillesøsteren til vores populære Cristell taske, som har været og er et kæmpe hit. Og vi er sikre på, at Cali helt sikkert også bliver et kæmpe hit. Er du vild med Cristells fede design og fine detaljer, vil du helt sikkert også blive vild med Cali. Cali har den perfekte størrelse til både hverdag og fest og kan rumme alle de vigtige ting, som du skal have med dig på farten.

  Cali er super godt indrettet, med flere lommer, så du slipper for at rode din taske helt til og ikke kunne finde de ting, som du lige mangler. Tasken kommer i et væld af farver, både klassiske og mere trend-baserede farver, som du kan se nedenfor:

  Cali crossover taske i klassiske farver

  Cali taske navy Cali taske navy
  Cali taske grå Cali taske grå
  Cali taske brun Cali taske brun

  Crossover tasker i mere klassiske farver såsom brun, grå og navy er en sikker favorit, som med garanti vil passe super godt til hele din garderobe. Vores Cristell taske er på kort tid blevet en kæmpe favorit - og det samme bliver “lillesøsteren” Cali helt sikkert også! Tasken har den perfekte størrelse og kommer med en ekstra hank, så tasken kan styles efter behov, personlig stil og det outfit, man sætter den til.

  Cali crossover taske i trend farver

  Cali taske curry Cali taske curry
  Cali taske maroon Cali taske maroon
  Cali taske rød Cali taske rød

  kan farvekoordinere dit outfit med din taske og derved få et super cool look. Hos Noellafashion.dk har vi flere fede items, som matcher farverne på vores crossover tasker, blandt andet nederdele, kjoler og strik. Noella har tasker i flere forskellige farver, men nedenfor har vi udvalgt nogle af vores favoritter til efteråret og vinteren - nemlig tasker i brændte nuancer såsom karrygul, rustrød og dyb rød. Vi har en lang række trendfarver i vores nye model Cali, men også i vores andre populære tasker - Caja, Cristell og Cecilia.

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du helt sikkert kan finde noget, der falder i din smag.

 • Inspiration - Sådan styler du dyreprint

  Hos Noella er vi vilde med trenden, som har domineret tøjbranchen det seneste lange stykke tid, nemlig - DYREPRINT! Især leopardprint har været enormt populært hen over foråret og sommeren, og det er fortsat at finde i efterårskollektionerne hos forskellige modebrands. En ny trend, som kan findes hos mange af de populære modebrands netop nu, er zebraprint. Hos Noella er vi helt vilde med trenden og spår, at det bliver et kæmpe hit. Vi hører dog af og til, at folk synes, at det kan være svært at sammensætte outfits med dyreprint. Derfor har vi fundet tre outfits med dyreprint, som forhåbentlig kan være med til at inspirere dig til at hoppe med på trenden.

  Outfit 1:

  Første outfit er et super fint outfit, som går godt både til hverdag og fest. Wrap-skirts har været en af foråret og sommerens helt store trends, og det fortsætter også ind i efteråret. Brug dine underdele i dyreprint med chunky strik, gerne i samme farvetone som underdelen. Her har vi sat en armygrøn strik fra Moves by minimum sammen med nederdelen i dyreprint. Med et par strømpebukser under og et par støvler eller sneakers til, er det her outfit helt oplagt til efteråret. Dette outfit er forholdsvis farverigt, hvorfor vi har sat en neutral taske til. Vores Cecilia crossover bag i sort er et rigtig godt bud på en taske, der passer rigtig godt til dette outfit såvel som mange andre.

  Florina slå-om nederdel i leopard Florina slå-om nederdel i leopard
  Fiolina strik Fiolina strik
  Cecilia Crossover taske sort Cecilia Crossover taske sort

  Outfit 2:

  Her ses et super fedt item i det nye it print i denne sæson - zebraprint. Moves by minimum er altid eminente til at lave fede styles, som er i lækker kvalitet, fedt design og god pasform. Vinas Maxi Dress har mange fede detaljer og et lækkert fit, der klæder de fleste. Med et så markant print, synes vi, at det fungerer bedst at style kjolen sammen med mere neutrale accessories. Derfor har vi sat et par neutrale, men alligevel markante, sneakers til fra vores eget mærke Noella. Vores Caja crossover bag i rose er helt perfekt til outfittet, da den tilfører en smule farve, men uden at være alt for markant.

  Vinas maxi kjole Vinas maxi kjole
  Carole Sneakers White Carole Sneakers White
  Caja Crossover Taske Rose Caja Crossover Taske Rose

  Outfit 3:

  Sidste outfit er et typisk lag-på-lag outfit, som både er dejlig varmt til de koldere måneder, men som også ser super fashionabelt ud. Midi skirts er perfekte både til efterår og vinter med et par strømpebukser under og et par sneakers eller støvler til. Med en strik over kan du sagtens forlænge “holdbarheden” på dine mere sommerlige items og bruge dem i flere måneder. Nederdelen fra Moves by minimum er i leopard print, men holdt i et tone-i-tone print, hvorfor den er afdæmpet og et godt bud på et mere neutralt item med dyreprint. Er du lidt usikker på, hvorvidt dyreprint-trenden lige er dig, så er det her outfit helt perfekt! Her har vi sat vores populære Chloe strik i offwhite til, men du kan sagtens bruge hvilken som helst anden strik til. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Sæt en fed taske til dit outfit - eksempelvis vores Cecilia crossover bag i den nye kvalitet - vasket læder

  Tjala Nederdel Chili Tjala Nederdel Chili
  Chloe Strik Offwhite Chloe Strik Offwhite
  Cecilia crossover taske vasket læder Cecilia crossover taske vasket læder

  Her ses altså tre forskellige måder, hvorpå du kan style dyreprint. Vi håber, at vi har inspireret dig til at se, at man sagtens kan hoppe med på trenden og bruge items fra sin basisgarderobe til.

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af modetøj og tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

 • 1 item - 3 forskellige outfits

  Hos Noella er vi meget inspirerede af tankegangen om at kunne bruge det samme item i flere forskellige outfits. I vores optik behøver du ikke nødvendigvis have en kæmpe garderobe, så længe du har basis elementerne i orden og kan finde ud af at kombinere dine items på kryds og tværs. Derfor har vi udvalgt et favorit item - Tiffany camouflage skirt - som vi vil vise dig, hvordan du kan bruge i tre forskellige outfits.

  Outfit nr. 1

  Første outfit er inspireret af trenden med at farvekoordinere items i et outfit for et super cool outfit. Nedenfor har vi fundet et outfit, som er perfekt til både hverdag og fest. I vores optik kan outfittet sagtens gå til festlige anledninger også, men er du mere til at have en top på, kan du sagtens skifte T-shirten ud med en enkel top istedet. For at skabe et perfekt, velovervejet outfit, er det altafgørende med de rette accessories. Vores Cecilie taske er både super praktisk og fashionabel og vil gøre det godt til ethvert outfit. Derfor er netop denne taske et godt køb, da den kan kombineres på et utal af måder.

  Lang Silkenederdel Camouflage Lang Silkenederdel Camouflage
  Lulu-california short sleeved t-shirt Lulu-california short sleeved t-shirt
  Carole Sneakers Guld Carole Sneakers Guld
  Cecilia Crossover Bag Black Cecilia Crossover Bag Black

  Outfit nr. 2

  Dette outfit er, i vores optik, det helt perfekte hverdagslook til efteråret. Selvom temperaturerne falder, er der absolut ingen grund til at droppe dine nederdele. Kombiner dem istedet med chunky strik, for et lækkert, men varmt outfit til efteråret. Dette outfit er holdt i naturlige farver, som er en kæmpe tendens dette efterår. De naturlige farver er super fede sat sammen med mønstre, som camouflage, som dermed giver en kontrast effekt. Fordi farveskalaen i outfittet er forholdsvis neutralt mener vi, at du sagtens kan skeje mere ud på taskefronten og vælge en farverig taske. Det perfekte bud på en hverdagstaske kunne sagtens være vores meget populære Caja taske, som har en super god størrelse, der både kan bruges som crossover, og over skulderen. Caja tasken fås i et væld af forskellige farver, både afdæmpede og mere vovede. Kombiner dine lange skirts med et par sneakers for et casual, men lækkert outfit. Her har vi valgt et par sneakers med glimmer hælkappe for at give outfittet lidt kant. Er du mere til støvler, kan du også sagtens kombinere dette outfit med et par støvler.

  Lang Silkenederdel Camouflage Lang Silkenederdel Camouflage
  Carole Sneakers Sort Glimmer Carole Sneakers Sort Glimmer
  Chloe Strik Offwhite Chloe Strik Offwhite
  Caja Crossover Taske Rose Caja Crossover Taske Rose

  Outfit nr. 3

  Det sidste outfit er inspireret af trenden med markante farver og items, der gerne må skille sig lidt ud. Her har vi kombineret nederdelen med en chunky strik fra Moves by minimum i en super fed karrygul farve, som står super godt til camouflage printet på nederdelen. Når man vælger en så markant farve på overdelen, synes vi hos Noella, at det ser cool ud at sætte mere neutrale accessories til. Derfor har vi valgt at kombinere outfittet med et par chunky sneaks i hvid og sort og vores populære Cristell taske - ligeledes i sort.

  Lang Silkenederdel Camouflage Lang Silkenederdel Camouflage
  Fiolina jumper Sunflower Fiolina jumper Sunflower
  Carole Sneakers White Carole Sneakers White
  Cristell Crossover Taske Sort Cristell Crossover Taske Sort

  Her ses altså tre forskellige måder, hvorpå du kan bruge ét enkelt item. Vi håber, at vi har inspireret dig til at se, at man sagtens kan have en forholdsvis enkel basisgarderobe, men stadig sammensætte fede outfits, som skiller sig ud på forskellig vis.

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af modetøj og tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

1 til 10 af 22

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3