Noella Fashion News

 • Nye, fede blomsterstyles fra Noella

  Har du set vores nye, populære efterårsstyles? De blev revet væk fra forhandlerne på ingen tid, og folk er vilde med dem!

  Dallas kjolen er den PERFEKTE efterårsstyle, som du kan sætte over et par skinny jeans - med chunky sneakers eller støvler til. Du har helt sikkert bemærket, at det er blevet super populært at sætte en kjole over et par skinny jeans. Det har vi, og vi er helt vilde med trenden!

  Dallas kjolen er helt perfekt til det formål, med det let oversized fit, den mediumlange længde og det vide skørt.

  Dallas Dress, Navy Flower Dallas Dress, Navy Flower
  Dallas kjole blåt blomsterprint Dallas kjole blåt blomsterprint

  Er du mere til wrap-skirts i lækre efterårsfarver?

  Så er vores nye Dalia nederdel lige noget for dig! Hele sommeren har wrap-skirts været hotteste mode, og trenden fortsætter også ind i de kommende sæsoner.

  Kombiner nederdelen med en lækker basic T-shirt eller en chunky strik for et look, der er perfekt både til hverdag og fest.

  Nederdele er ikke kun forbeholdt sommerperioden, men kan bestemt også bruges i de koldere måneder. Brug et par lune strømpebukser under og sæt et par klassiske chelsea støvler til, og du har et helt perfekt efterårslook.

  Dalia Skirt, Navy Flower Dalia Skirt, Navy Flower
  Dalia nederdel lilla blomsterprint Dalia nederdel lilla blomsterprint
  Dalia nederdel blåt blomsterprint Dalia nederdel blåt blomsterprint

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af efterårsstyles på Noellafashion.dk

  - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

 • Nye, transparente tasker fra Noella

  HOP PÅ EFTERÅRETS STORE TREND OG FÅ DIG EN TRANSPARENT TASKE ⚡

  Plastiktasker er på vej ind i modebilledet, med rasende fart. Skørt, men sandt!
  Taskerne ses flere og flere steder på Instagram, og det har du sikkert bemærket.

  Efterårets tasketrend er lidt gakket, men også super skøn! Og ikke mindst praktisk. Hvem har ikke prøvet at rode rundt i en taske efter en læbepomade eller sine solbriller? Det problem har du ikke med en transparent taske.

  Genbrug på dagsordenen

  Hos Noella har vi valgt at producere taskerne i genbrugt PVC materiale. Der er altså ikke brugt unødigt plastik til at producere disse tasker.

  Det er både godt for miljøet og for din samvittighed ♻

  Vi har designet en bæltetaske (Camila) og to skuldertasker (Caroline og Crystal) i den nye lækre transparente kvalitet. Vi er helt vilde med dem og elsker deres lidt anderledes og modige look.

  Bæltetaske og skuldertasker i et transparent look

  Shop taskerne her:

  Camila Bæltetaske Transparent Camila Bæltetaske Transparent
  Crystal Taske Transparent Crystal Taske Transparent
  Caroline Taske Transparent Caroline Taske Transparent

  Vi synes, at bæltetasken er super rå og perfekt til et casual look til hverdag. Skuldertaskerne, som fås enten med sorte syninger eller hvide syninger, er mere elegant og perfekt til festlige anledninger.

  Er du mere til det “sikre” valg, har vi også lavet vores super populære modeller Caja, Cecilia, Cristell og Cali i den nye transparente kvalitet. De er super fede og passer til ethvert outfit.

  Vores populære crossover tasker i et nyt, transparent look

  Shop taskerne her:

  Cecilia Crossover Bag Transparent Cecilia Crossover Bag Transparent
  Caja Crossover Bag transparent Caja Crossover Bag transparent
  Cristell crossover taske transparent Cristell crossover taske transparent

  Caja tasken i vores imiterede ruskindskvalitet har været og er en kæmpe bestseller, og vi er sikre på, at I bliver ligeså vilde med modellen i den nye PVC kvalitet. Er du mere til en lidt mindre størrelse er Cecilia tasken helt perfekt. Cristell tasken er super god til studiebrug og lignende, da den kan rumme en Ipad.

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af tasker på Noellafashion.dk, både transparente og vores lækre imiterede ruskindskvaliteter - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

 • AW 18 fra Moves by minimum - Naturlige, afdæmpede farver vender tilbage

  Den nyeste kollektion fra Moves by minimum er landet hos Noella. Og vi er meget begejstrede for at sige det mildt! Naturlige, afdæmpede farver er en klar rød tråd i kollektionen lige såvel som lette, luftige silhuetter og lækre materialer. Moves by minimum formår altid at ramme tidens trends spot-on, og denne sæson er ingen undtagelse. Kombiner de nye styles fra Moves by minimum på kryds og tværs - det er kun fantasien, der sætter grænser!

  Hos Noella har vi valgt nogle af vores favoritter blandt den nye kollektion, selvom det ikke er nemt at vælge! Se resten af sortimentet på Noellafashion.com

   

  Lette og luftige kjoler fra Moves by minimum

  Efteråret og vinterens kjoler skal være lette, med luftige silhuetter og gerne i afdæmpede nuancer. Moves by minimum har designet flere varianter af deres populære Nakki kjole i de helt rigtige farver til de kommende sæsoner. Efteråret og vinterens kjoler må gerne have noget længde - enten midi eller maxi længde. Brug enten kjolerne som de er med et par klassiske sorte ankelstøvler og et par lune strømpebukser under, eller sæt en chunky strik over og et par cool sneakers til.

  Shop tre varianter af kjoler fra Moves by minimum her:

  Marisan kjole Marisan kjole
  Nakki kjole Navy Nakki kjole Navy
  Kolma skjortekjole i leopard Kolma skjortekjole i leopard

   

  Let oversized overdele med fokus på detaljerne fra Moves by minimum

  Dette års AW kollektion fra Moves by minimum byder på en masse lækre overdele i et oversized fit. Du finder alt fra en nyfortolkning af den islandske sweater, til en 80’er inspireret denimjakke og en cool hættetrøje med statement-broderi og meget mere. Hos Noella er vi helt vilde med den nye kollektion og er sikker på, at du også bliver det!

  Shop tre varianter af overdele fra Moves by minimum her:

  Trisa jakke Trisa jakke
  Sibelle strik Sibelle strik
  Riki hættetrøje Riki hættetrøje

   

  Kassebukser med fokus på taljen fra Moves by minimum

  Måske hoppede du med på trenden med kassebukser sidste efterår? Hvis ikke, er det på høje tid at få implementeret trenden i din garderobe, for kassebukser er højeste mode igen i år! Moves by minimum har designet flere forskellige varianter af de populære kassebukser, så der er bestemt noget for enhver smag. Hvad end du er modig og hopper med på de 80’er inspirerede kassebukser i denim, eller du er mere til de løse Tisel bukser fra Moves by minimum i enten sort eller armygrøn, finder du det på Noellafashion.com. Kombiner gerne kassebukser med en basis T-shirt og et par chunky sneakers eller en lækker, varm striktrøje.

  Shop tre varianter af underdele fra Moves by minimum her:

  Tisel bukser Tisel bukser
  Kalana bukser Kalana bukser
  Tisel bukser Tisel bukser

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

 • Så er den her! Cali crossover taske

  Så er den her! Lillesøsteren til vores populære Cristell taske, som har været og er et kæmpe hit. Og vi er sikre på, at Cali helt sikkert også bliver et kæmpe hit. Er du vild med Cristells fede design og fine detaljer, vil du helt sikkert også blive vild med Cali. Cali har den perfekte størrelse til både hverdag og fest og kan rumme alle de vigtige ting, som du skal have med dig på farten.

  Cali er super godt indrettet, med flere lommer, så du slipper for at rode din taske helt til og ikke kunne finde de ting, som du lige mangler. Tasken kommer i et væld af farver, både klassiske og mere trend-baserede farver, som du kan se nedenfor:

  Cali crossover taske i klassiske farver

  Cali taske navy Cali taske navy
  Cali taske grå Cali taske grå
  Cali taske brun Cali taske brun

  Crossover tasker i mere klassiske farver såsom brun, grå og navy er en sikker favorit, som med garanti vil passe super godt til hele din garderobe. Vores Cristell taske er på kort tid blevet en kæmpe favorit - og det samme bliver “lillesøsteren” Cali helt sikkert også! Tasken har den perfekte størrelse og kommer med en ekstra hank, så tasken kan styles efter behov, personlig stil og det outfit, man sætter den til.

  Cali crossover taske i trend farver

  Cali taske curry Cali taske curry
  Cali taske maroon Cali taske maroon
  Cali taske rød Cali taske rød

  kan farvekoordinere dit outfit med din taske og derved få et super cool look. Hos Noellafashion.dk har vi flere fede items, som matcher farverne på vores crossover tasker, blandt andet nederdele, kjoler og strik. Noella har tasker i flere forskellige farver, men nedenfor har vi udvalgt nogle af vores favoritter til efteråret og vinteren - nemlig tasker i brændte nuancer såsom karrygul, rustrød og dyb rød. Vi har en lang række trendfarver i vores nye model Cali, men også i vores andre populære tasker - Caja, Cristell og Cecilia.

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du helt sikkert kan finde noget, der falder i din smag.

 • Inspiration - Sådan styler du dyreprint

  Hos Noella er vi vilde med trenden, som har domineret tøjbranchen det seneste lange stykke tid, nemlig - DYREPRINT! Især leopardprint har været enormt populært hen over foråret og sommeren, og det er fortsat at finde i efterårskollektionerne hos forskellige modebrands. En ny trend, som kan findes hos mange af de populære modebrands netop nu, er zebraprint. Hos Noella er vi helt vilde med trenden og spår, at det bliver et kæmpe hit. Vi hører dog af og til, at folk synes, at det kan være svært at sammensætte outfits med dyreprint. Derfor har vi fundet tre outfits med dyreprint, som forhåbentlig kan være med til at inspirere dig til at hoppe med på trenden.

  Outfit 1:

  Første outfit er et super fint outfit, som går godt både til hverdag og fest. Wrap-skirts har været en af foråret og sommerens helt store trends, og det fortsætter også ind i efteråret. Brug dine underdele i dyreprint med chunky strik, gerne i samme farvetone som underdelen. Her har vi sat en armygrøn strik fra Moves by minimum sammen med nederdelen i dyreprint. Med et par strømpebukser under og et par støvler eller sneakers til, er det her outfit helt oplagt til efteråret. Dette outfit er forholdsvis farverigt, hvorfor vi har sat en neutral taske til. Vores Cecilia crossover bag i sort er et rigtig godt bud på en taske, der passer rigtig godt til dette outfit såvel som mange andre.

  Florina slå-om nederdel i leopard Florina slå-om nederdel i leopard
  Fiolina strik Fiolina strik
  Cecilia Crossover taske sort Cecilia Crossover taske sort

  Outfit 2:

  Her ses et super fedt item i det nye it print i denne sæson - zebraprint. Moves by minimum er altid eminente til at lave fede styles, som er i lækker kvalitet, fedt design og god pasform. Vinas Maxi Dress har mange fede detaljer og et lækkert fit, der klæder de fleste. Med et så markant print, synes vi, at det fungerer bedst at style kjolen sammen med mere neutrale accessories. Derfor har vi sat et par neutrale, men alligevel markante, sneakers til fra vores eget mærke Noella. Vores Caja crossover bag i rose er helt perfekt til outfittet, da den tilfører en smule farve, men uden at være alt for markant.

  Vinas maxi kjole Vinas maxi kjole
  Carole Sneakers White Carole Sneakers White
  Caja Crossover Taske Rose Caja Crossover Taske Rose

  Outfit 3:

  Sidste outfit er et typisk lag-på-lag outfit, som både er dejlig varmt til de koldere måneder, men som også ser super fashionabelt ud. Midi skirts er perfekte både til efterår og vinter med et par strømpebukser under og et par sneakers eller støvler til. Med en strik over kan du sagtens forlænge “holdbarheden” på dine mere sommerlige items og bruge dem i flere måneder. Nederdelen fra Moves by minimum er i leopard print, men holdt i et tone-i-tone print, hvorfor den er afdæmpet og et godt bud på et mere neutralt item med dyreprint. Er du lidt usikker på, hvorvidt dyreprint-trenden lige er dig, så er det her outfit helt perfekt! Her har vi sat vores populære Chloe strik i offwhite til, men du kan sagtens bruge hvilken som helst anden strik til. Det er kun fantasien, der sætter grænser. Sæt en fed taske til dit outfit - eksempelvis vores Cecilia crossover bag i den nye kvalitet - vasket læder

  Tjala Nederdel Chili Tjala Nederdel Chili
  Chloe Strik Offwhite Chloe Strik Offwhite
  Cecilia crossover taske vasket læder Cecilia crossover taske vasket læder

  Her ses altså tre forskellige måder, hvorpå du kan style dyreprint. Vi håber, at vi har inspireret dig til at se, at man sagtens kan hoppe med på trenden og bruge items fra sin basisgarderobe til.

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af modetøj og tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

 • 1 item - 3 forskellige outfits

  Hos Noella er vi meget inspirerede af tankegangen om at kunne bruge det samme item i flere forskellige outfits. I vores optik behøver du ikke nødvendigvis have en kæmpe garderobe, så længe du har basis elementerne i orden og kan finde ud af at kombinere dine items på kryds og tværs. Derfor har vi udvalgt et favorit item - Tiffany camouflage skirt - som vi vil vise dig, hvordan du kan bruge i tre forskellige outfits.

  Outfit nr. 1

  Første outfit er inspireret af trenden med at farvekoordinere items i et outfit for et super cool outfit. Nedenfor har vi fundet et outfit, som er perfekt til både hverdag og fest. I vores optik kan outfittet sagtens gå til festlige anledninger også, men er du mere til at have en top på, kan du sagtens skifte T-shirten ud med en enkel top istedet. For at skabe et perfekt, velovervejet outfit, er det altafgørende med de rette accessories. Vores Cecilie taske er både super praktisk og fashionabel og vil gøre det godt til ethvert outfit. Derfor er netop denne taske et godt køb, da den kan kombineres på et utal af måder.

  Lang Silkenederdel Camouflage Lang Silkenederdel Camouflage
  Lulu-california short sleeved t-shirt Lulu-california short sleeved t-shirt
  Carole Sneakers Guld Carole Sneakers Guld
  Cecilia Crossover Bag Black Cecilia Crossover Bag Black

  Outfit nr. 2

  Dette outfit er, i vores optik, det helt perfekte hverdagslook til efteråret. Selvom temperaturerne falder, er der absolut ingen grund til at droppe dine nederdele. Kombiner dem istedet med chunky strik, for et lækkert, men varmt outfit til efteråret. Dette outfit er holdt i naturlige farver, som er en kæmpe tendens dette efterår. De naturlige farver er super fede sat sammen med mønstre, som camouflage, som dermed giver en kontrast effekt. Fordi farveskalaen i outfittet er forholdsvis neutralt mener vi, at du sagtens kan skeje mere ud på taskefronten og vælge en farverig taske. Det perfekte bud på en hverdagstaske kunne sagtens være vores meget populære Caja taske, som har en super god størrelse, der både kan bruges som crossover, og over skulderen. Caja tasken fås i et væld af forskellige farver, både afdæmpede og mere vovede. Kombiner dine lange skirts med et par sneakers for et casual, men lækkert outfit. Her har vi valgt et par sneakers med glimmer hælkappe for at give outfittet lidt kant. Er du mere til støvler, kan du også sagtens kombinere dette outfit med et par støvler.

  Lang Silkenederdel Camouflage Lang Silkenederdel Camouflage
  Carole Sneakers Sort Glimmer Carole Sneakers Sort Glimmer
  Chloe Strik Offwhite Chloe Strik Offwhite
  Caja Crossover Taske Rose Caja Crossover Taske Rose

  Outfit nr. 3

  Det sidste outfit er inspireret af trenden med markante farver og items, der gerne må skille sig lidt ud. Her har vi kombineret nederdelen med en chunky strik fra Moves by minimum i en super fed karrygul farve, som står super godt til camouflage printet på nederdelen. Når man vælger en så markant farve på overdelen, synes vi hos Noella, at det ser cool ud at sætte mere neutrale accessories til. Derfor har vi valgt at kombinere outfittet med et par chunky sneaks i hvid og sort og vores populære Cristell taske - ligeledes i sort.

  Lang Silkenederdel Camouflage Lang Silkenederdel Camouflage
  Fiolina jumper Sunflower Fiolina jumper Sunflower
  Carole Sneakers White Carole Sneakers White
  Cristell Crossover Taske Sort Cristell Crossover Taske Sort

  Her ses altså tre forskellige måder, hvorpå du kan bruge ét enkelt item. Vi håber, at vi har inspireret dig til at se, at man sagtens kan have en forholdsvis enkel basisgarderobe, men stadig sammensætte fede outfits, som skiller sig ud på forskellig vis.

  Tag endelig et kig i vores store udvalg af modetøj og tasker på Noellafashion.dk - vi er sikre på, at du kan finde noget, der falder i din smag.

 • Gå efteråret i møde med print, mønstre og stærke farver

  Hos Noella har vi fået en masse nyheder hjem til efteråret, og blandt dem ser vi klart en tendens til, at print, mønstre og stærke farver virkelig er et hit. Mærker som Moves by minimum og vores eget brand Noella har designet en masse fede styles, som ikke er i de klassiske, neutrale efterårs- og vinterfarver som grå, sort og hvid. Selvom sæsonen skifter behøver det hele ikke blive gråt og trist og hvilken bedre måde at sikre sig mod det end at indføre en masse farver i garderoben?

  Hos Noella har vi udvalgt vores absolutte favoritter blandt efterårets nyheder og samlet til dig, så du kan få inspiration til at opdatere din garderobe.

  Kjoler med print

  Kjoler med print har været et kæmpe hit foråret og sommeren igennem, og det fortsætter også ind i de kommende sæsoner. Farver som gul og lilla er virkelig dominerende i de kommende sæsoner, og vi tror bestemt, at det bliver blandt sæsonens it-farver. Er du mere til afdæmpede farver, kan du med fordel vælge styles i farver som navy og sort, kombineret med print og mønstre. Den kommende sæson byder på zebraprint, som den nye afløser eller tilføjelse til den meget populære leopard trend, som de fleste efterhånden er hoppet på. Vores eget brand Noella kommer også med en masse skønne styles i mere afdæmpede farver, men med fede print og mønstre.

  Piana midi dress Piana midi dress
  Vinas maxi dress Vinas maxi dress
  Kolma royal purple Kolma royal purple

  Nederdele med print

  En anden trend, som de fleste med garanti har bemærket, er wrap-skirts. Efterspørgslen på wrap-skirts er virkelig boomet over foråret og sommeren, og derfor er vi sikre på, at mange vil være glade for at opdage, at trenden fortsætter ind i efteråret og vinteren. Farverige skirts med flæser og bindebånd i taljen er super feminint, og et perfekt item at have i sin garderobe, da den både kan bruges til hverdag og fest alt efter hvilken overdel og accessories, du sætter til den. En anden trend inden for nederdele er asymmetri, som Moves by minimum netop har lanceret en style med i det smukkeste print. Er du mere til maxiskirts, er der også et stort udvalg at finde både fra vores eget brand Noella og fra Moves by minimum og Tiffany.

  Florina midi skirt Florina midi skirt
  Valina midi skirt Valina midi skirt
  Tjala Nederdel Chili Tjala Nederdel Chili

  Få dine sommerlige styles til at holde længere

  Måske sidder du tilbage med spørgsmålet - “Jamen hvad skal jeg så sætte sammen med mine nederdele?”. Hos Noella har vi et stort udvalg af overdele, som er perfekte at sætte sammen med både wrap-skirts, maxi-skirts og asymmetriske nederdele. Du kan kombinere din nederdel med en cool t-shirt med print, eller en enkel top, men du kan også sagtens kombinere din nederdel med en chunky strik, for et perfekt efterårs- og vinteroutfit. At sætte en strik sammen med din nederdel er også en super god måde at forlænge levetiden på dine mere sommerlige og lette nederdele, som på den måde, sagtens kan bruges både i efteråret og til vinter. Du kan også sagtens sætte en cool strik over dine sommerlige kjoler for på den måde at kunne bruge dine mere sommerlige styles i længere tid.

  Fiolina jumper Fiolina jumper
  Lulu-california short sleeved t-shirt Lulu-california short sleeved t-shirt
  Cameron Strik Offwhite Cameron Strik Offwhite

  Vi kunne vise dig mange flere af vores yndlings styles fra den kommende sæson, men har valgt at begrænset det i blogindlægget – dem du finder her er nogle af vores absolutte favoritter, så vi håber at du kan lade dig inspirere. Husk at du kan finde de enkelte styles under kategorierne på vores shop.

 • Tips til sommerens mode og tøj til kvinder

  Tidligere har vi fokuseret direkte på forskellige kjoler i sommervarmen, men der er naturligvis meget mere at snakke om, for sommeren er en af de skønneste sæsoner når det kommer til mode. Muligheden for at kombinere farver, bar hud og lette materialer er absolut vidunderlige og gør det muligt at lave nogle helt enestående kombinationer.

  Der findes masser af modetøj til kvinder, og ofte handler modeblogs om det nyeste og vildeste tøj, men der er også ting, som bare aldrig går af mode. Det er lige netop de ting som vi skal se nærmere på i dag.

  Så uden for megen udenomssnak giver Noella Fashion dig her 11 modetips til sommeren.

   

  Vælg de lyse farver fremfor de mørke

  Når det kommer til sommerens farver, så er det oplagt at vælge de lysere nuancer. Ikke alene vil en lys farve holde dig køligere, men de har også et lettere og mere sommeragtigt look. Mørke farver, især sort, absorberer mere varmer og kan få en til at svede, hvilket man jo gerne er fri for.

  Når det så er sagt, så kan man godt bære mørke farver om sommeren, men det skal nærmere være som en lille detalje fremfor at være den primære farve.

   

  Naturlig makeup er det bedste

  Når solen skinner for alvor og man får det varmt, så er der ikke noget værre end at have hele ansigtet dækket af sminke. Vejen frem er en let og naturlig makeup, der ikke stjæler billedet, men blot komplimenterer ens lette sommerlook.

  Læg den sorte eyeliner, den mørke øjenskygge, den kraftige foundation og kraftige læbestift væk og fokuser i stedet på neutrale farver. Fugtighedscremer med pigment, tonede læbepomader og dets lige er vejen frem når det kommer til sommerens look. Vil man gerne fremhæve sin skønhed en smule, så kan man tilføje en smule flydende highlighter. Mere er ikke nødvendigt.

   

   

  Løse toppe, sommerkjoler og nederdele

  Sommeren er tidspunktet for lette materialer, der leger i vinden. For at få den lette og luftige sommerfornemmelse, bør man vælge let og løst tøj fremfor det formsyede og kropsnære.

  Vælg tøj af let bomuld, silke og chiffon. Blonder eller hæklet tøj er også gode valg. Det gælder simpelthen for alt: Kjoler, nederdele, toppe og sågar shorts.

  Der er to grunde til at man bør vælge de lette materialer. Først og fremmer er sommeren varm og hvis man bærer for meget formsyet og kropsnært tøj, så vil man hurtig komme til at svede. For det andet, så går sommervejr og let tøj bare hånd i hånd.

   

  Frem med dit off-shoulder tøj

  Nu og da får off-shoulder tøj en lille renæssance, hvor alle bruger det og hvor butikkerne har det på lager i bunkevis. Men off-shoulder toppe og kjoler er stilfulde hver eneste sommer. Tænk ikke på dem som trendy eller som noget du kun skal bære én gang, for de virkelig er en tilbagevendende ting, som du kan bære hver eneste sommer.

  Sørg for at have et par off-shoulder kjoler, som du kan tage frem sommer efter sommer og tilføj nye efter behov. Det er et virkelig godt stykke tøj til at opnå den lette sommerstil.

   

  Brug neutrale tasker

  Hvis du kun skal investere i én håndtaske til sommer, så vælg en neutral jordfarvet brun. Se efter en sommerhåndtaske, der er let og praktisk, men som du også gerne vil bruge år efter år.

   

  Aviators holder hele vejen

  Leder du efter de perfekte solbriller, men ønsker ikke at købe noget, der bliver umoderne i løbet af året? Hvis du føler at du kan bære looket, så er der kun ét valg og det er klassiske Aviators eller pilotbriller.

  De har altid været stilfulde og vil altid være det. Formen er tidløs og ser godt ud på både mænd og kvinder.

  Hvis du gerne vil skille dig en smule ud, så vælg evt. et par blå Aviators, der både er praktiske men også rigtigt smarte. Du vil ønske at bruge dem hele tiden.

   

  Hatte er en rigtigt god ide

  Alle bør eje mindst én hat. Hvis du ikke ejer en, så er det nok fordi du ikke har fundet den perfekte til dig.De fuldender ikke blot dit smarte sommerlook, men de beskytter også dit ansigt mod de skadelige solstråler.

  En bredskygget stråhat ser godt ud på de fleste og giver den absolut bedste beskyttelse mod solen, hvis man da lige ser bort fra strandhatte.

  Hvis du ikke ved, hvilken type hat der passer bedst ud på dig, skal du tage en tur til en lokal modebutik og spørge om hjælp. Det lønner sig at gå til en professionel, der ved, hvilke stilarter der bedst ser ud på forskellige mennesker. Men de fleste kan også sagtens selv finde mindst én hat, der ser godt ud og som passer perfekt til den lyse sommer.

   

  For varmt? Flet dit hår eller sæt det op i en knold

  Lang og løst hår er altid sexet og stilfuldt, men hvis man simpelthen ikke kan få det til at se ordentligt ud, eller hvis du bare gerne vil slippe for den betydelige varme som det giver, så kan ud med fordel flette håret eller sætte det op i en stilfuld knold.

  Det er et look, der holder hele sommeren og man kan få det til at passe til ethvert outfit.  Det understreger det lette og luftige udtryk, som man gerne vil have.

  Det er ikke sport sjovt at skulle style sit hår alt for meget om sommeren, da det lette og luftige er langt mere sommeragtigt, så husk at en fletning altid er stilfuld om sommeren, uanset hvad eksperterne siger.

   

  Chinos er altid et gode sommervalg

  Chinoshorts til kvinderfindes i et hav af forskellige farver, længder og er ikke kun forbeholdt sejlture eller ferier. Chinos er et godt alternativ til denim shorts og de er yderst komfortable.

  Det er et skønt stykke modetøj til kvinder om sommeren, for man kan få dem i så mange forskellige stilarter at man sammensætte sin stil heler som man vil og stadig finde et par matchende chinos.

   

  Vælg smykker i jordtoner

  Sommeren er ikke tidspunktet til store og voldsomme smykker i mørke farver eller med en masse sten. Nej, om sommeren skal det være jordfarver, der virkelig kan komplimentere ens stil. Vælg armbånd, halskæder og øreringe i blå, guld, turkis, lyserød, brun, grøn og lignende.

  De neutrale farver matcher mest muligt af ens sommergarderobe på grund af det generelle lettelook som man får med det lette og lyse sommertøj.

   

  Hav altid mindst en stribet bluse

  En let skjorte eller T-shirt med striber er det perfekte stykke tøj til kvinder til om sommeren. Den nautiske stemning og klassiske stil gør at den nemt kan benyttes til en lang række sommeroutfits.

  Hvis du kun skal eje én stribet skjorte, så bør du vælge en med den klassiske bådhals og trefjerdels ærmer. Farverne skal naturligvis være hvid og mørkeblå med vandrette striber, der ikke er alt for tykke.

  Du kan kombinere en stribet skjorte med næsten alt: shorts, nederdele, bukser, denim og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser

   

  Vi håber at disse tips har være behjælpelige og givet en masse inspiration til hvordan du selv kan sammensætte din sommergarderobe og heldigvis findes der så meget flot modetøj til kvinder, at man bare skal slå sig løs og være kreativ. Husk blot, at det er det lette, lyse og luftige, der er nøgleordene om sommeren.

  God sommer.

 • Faux pels eller ægte pels?

  Engang var der ikke noget mere moderne end en end at kunne iklæde sig jakker og kåber af ægte pels. Det var noget, der kendetegnede en rigtig dame og noget, som viste at man gik op i luksus og eksklusivitet.

  Men som det er med så mange ting, så må vi indse at tiderne ændrer sig. Hvor ægte pelsjakker engang var et tegn på overflod det nu mere tilbøjelige til at markere en kvinde som uetisk og blind overfor dyremishandling. Det hjælper enormt, at ægte pels så småt er ved at blive overhalet af faux pels, et progressivt og stadig mere luksuriøst alternativ, der også sender en stærk besked om sin bærer til omverden.

  Denne meddelelse er begyndt at infiltrere alle hjørner af modeverdenen. Ægte pels’ gradvise forsvinden fra moden og magasinerne kan tilskrives en øget bevidsthed om dyremishandling i pelsindustrien, som blev almindelig fremtrædende efter PETAsdannelse i 1985.

   

  Kongen er død. Længe leve kongen.

  I takt med at ægte pels forsvinder fra markedet står nye kræfter på spring og flere store brands har omfavnet faux pels og lignende veganske materialer. Efter hundrede år med ægte pels, ser det endelig ud til at tendensen er vendt og faux pels indtager tronen. Man kan simpelthen finde et stort udvalg af faux pelsjakker til priser, hvor enhver kan være med.

  I forhold til de første spæde forsøg med kunstig pels, som fandt sted i 1920’erne er der sket meget indenfor industrien. Produktionen af faux pels kombinerer i dag det bedste fra kunst og videnskab for at skabe udseende, der er glamourøstfremfor kikset. Takket være den moderne teknologi kan man nu producere faux pels med samme blødhed, kvalitet og varme som ægte pelsjakker til kvinder, hvilket gør argumentet for dyrebaseret pels meget sværere.

   

  De miljømæssige overvejelser

  Miljøpåvirkningen frapels er værd at undersøge, da det vinder megen popularitet. Trods alt bruges der betydelig energi på at skabe faux pels og det er ikke biologisk nedbrydeligt. Det er stadig helt ikke ideelt, men det er grønnere end den ægte vare. Når man overvejer den energi, der bruges til at avle dyr på en gård, mange års opbevaring og vedligeholdelse, for slet ikke at tale om hvor giftigt det er at behandle, så har man konkluderet atægte pels at bruge helt op til 10 gange så megen energi fra start til slut. Så det er i den grad værd at overveje, næste gang nogen fra industrien forsøger at forsvare produktionen af ægte pels.

  Miljøbevidste pelselskerebør undersøge sælgeren før de køber, da nogle mærker er grønnere end andre. Heldigvis er der ingen grund til ikke at shoppe med henblik på at beholde sin pels i mange år, i betragtning af at faux pelse vil ikke rådne eller kræver særlig opbevaring. For at være en utvetydig succes for planeten såvel som for modeindustrien skal fauxpels fortsætte med at være beviselig bedre end den ægte vare, og det går heldigvis glimrende endnu.

   

  Faux pels er kommer for at blive

  Faux pels giver fantastiske muligheder for at lade kreativiteten løbe løbsk. Man kan arbejde med flere farver, figurer, prints og mønstre. Man kan også have længerevarende forsøg og prøveprocesser, idet man ved, at man ikke skader dyr. Det er altså nemt at forsvare både fra et modemæssigt synspunkt, men i den grad også fra et etisk.

  Som sådan minder de bedste faux pelse ikke om bedstemors minkstola. I stedet tilbyder de en række nye former, stilarter og farver. Klædt i disse fuldstændig moderne kreationer kan kvinder føle sig både bemyndigede og luksuriøse, og er det ikke lige nøjagtigt det, der altid har været målet med pels?

 • Kimonoer – Perfekt til sommer og sol

  Når man hører ordet kimono, så tænker man nok umiddelbart på de traditionelle japanske klædedragter, som man ser hos geishaer og samuraier. I modsætning til i dag, så var kimonoer en klædedragt som blev båret at mænd såvel som af kvinder. Det var en dragt som var med til at vise ens rigdom og status.

  I dag er en kimono dog primært rettet mod kvinderne og det betyder, at man har taget det kåbeagtige design og integreret i forskellige jakker og kjoler, der er lette og enkle i deres designs.

  Kimono kan benyttes til både hverdag og fest, og man kan med fordel benytte den sammen med andre dele, så det hele går op i en højere enhed. Der er heldigvis masser af muligheder og den modebevidste kvinde vil kunne få en hel masse ud af en smart kimono, uanset om det er en jakke eller en kjole.

  Kimono jakker

  Efter at det i flere år har været motorcykeljakker og andre praktiske jakker, der har været det helt store hit er det nu kimono jakker, der er kommer farende ind fra sidelinjen og blevet populære. Det er især det lette og enkle design der gør dem ideelle uanset om man vil have en spaghetti strop kjole på eller måske bare en top og skinny jeans.

  En kimono jakke er nem at gå med og den passer over det meste. Det lette stof gør desuden at det er nemt at bruge i lag, hvilket gør at man kan få glæde af den hele året rundt.

  Formen på kimono jakker er strømlinet, selv med de længere modeller, så man er sikret et let og elegant look. Brug kimono jakken til at tilføre dit outfit dramatik og farver samt smarte tryk. Formen i sig selv er nok til at løfte din standardgarderobe til næste niveau.

  Kimono kjoler

  Når det skal være let og elegant, så finder man simpelthen ikke noget, der er meget smartere end kimono kjolen. Det er et glimrende alternativ til den traditionelle sommerkjole, da materialet er let og passer rigtigt godt til de lette sommer outfits.

  Den unikke kjole egner sig ualmindeligt godt til fest og farver, og med det store udvalg af smarte designs og farver er der helt sikkert også en kimono kjole til dig.

  Hvad enten man skal en tur på stranden, en tur i byen eller bare nyde sommeren sammen med gode venner, så er en flot kimono kjole et sikkert valg, der helt sikkert vil høste beundrende blikke og smigrende kommentarer. Så frem med de smukke farver og smarte print, og prøv en kimono kjole her i sommervarmen.

  Korte og lange kimonoer

  Uanset om man et til lange eller korte kjoler, så kan man stensikkert finde en kimono, der vil passe til ens behov. De stolte traditioner fra de gamle japanske kåber er tydelig i de moderne kimono kjoler med deres smukke farver og flotte print. Det tynde stof og mange anvendelsesmuligheder gør kimonoen til det ideelle stykke tøj i lag.

  Hvis dit smarte outfit har brug for ekstra lækre detaljer, så kan en kort kimono gøre udslaget. De stærke farver og lette stof vil gøre at du kan udstråle energi og liv, samtidig med at du ikke får det for varmt. Hvis du er mere modig, kan du kombinere en lang kimono med et par korte denim shorts. Det vil gøre dig klar til at nyde solen og havet et let outfit, der samtidig er elegant i sit udtryk.

  Du kan sågar finde en plads til kimonoen i din arbejdsgaderobe. Sørg blot for at vælge diskrete farver og enkle snit, så vil du være godt kørende.

1 til 10 af 18

Side:
 1. 1
 2. 2