High Summer Kollektion

  1. 01
  2. 02
  3. 03

High summer

Netop sommeren i Danmark kan byde på al slags vejr. Derfor lægger vi op til, at du kan finde forskellige styles, der komplementerer de helt varme dage såvel som de køligere. Her på siden finder du derfor både; toppe, shorts, nederdele og kjoler med og uden ærmer.

 

Lag på lag

Hvis du vil være sikker på at have det rette outfit på i forhold til sommermånederne, kan du med fordel have lag på lag. Brug eksempelvis vores Zille hørshorts med en Wakkabluse, en Kalavest og en Viksajakke. På den måde kan du holde varmen først og sidst på dagen, men hurtigt ændre til et outfit, som du kan holde ud i varmen.

 

Hvilken style bør du vælge?

Hvad end du mangler tøj til ferie, arbejde eller sommerfester er vi overbeviste om, at du kan finde det hos Noella. Elsker du kjoler med mønstre og print, kan du eksempelvis kombinere kjolen med vores Viksa denimjakke, der er mere rolig i udtrykket.

 

Gode stoftyper i varmen

Generet er organiske stoftyper dejligere at have på i sommermånederne. Det skyldes, at du kan komme af med varmen i organisk stof modsat syntetiske stoftyper.

Bomuld, viskose og linen er alle åndbare stofarter og er derfor behagelige at have på i varmen. Linen er i daglig tale kendt som hør. Viskose, bomuld og hør er desuden temperaturregulerende. Det vil sige at fryser du, holder det dig varm og omvendt er det fugtfrigivende, hvis du sveder.