Under 500 DKK

Julegaveidéer til under 500 DKK

Hvert eneste år er det en kamp af finde de rette julegaver, og det bliver især vanskeligt, hvis man har en kræsen modtager. Det er oplagt at søge inspiration online, men det kan samtidig være en uoverskuelig opgave. Vi har derfor hos Noella valgt at gøre det nemt for dig, at finde inspiration til de mange julegaveindkøb.

Når det gælder gaveidéer til hende, er det oplagt at købe lækkert modetøj. Det er de færreste kvinder i dag, som ikke går op i deres tøj. Du finder derfor et bredt udvalg af tøj i forskellige stilarter hos Noella Fashion.

Den perfekte gave til hende

Vi har samlet alle de bedste gaveidéer blandt vores mange produkter. Gaverne på denne liste befinder sig prismæssigt i middelklassen. Det vil sige, at de alle koster 500 kroner eller derunder.

Kala Strik til 499 kroner

Noella har fået sin egen strik som hedder "Kala". Kala findes både som strik og cardigan i et stort udvalg af farver. Der er derfor noget for enhver smag. Kala er perfekt til den kolde vintertid, og kan samtidig være med til at forlænge din kjolesæson. Hvis du f.eks. ønsker at gøre brug af din Lipe kjole hen over vinteren, så kan du med fordel bruge din Kala strik over kjolen. Strikken har en rund hals og er i en lækker blød kvalitet, som består af en blanding af mohair og uld. Strikken er perfekt med et par jeans eller som nævnt over en kjole.

Kendra til 449 kroner

Vores populære crossover taske Celina har fået en lillesøster, Kendra. Kendra er en lille fin taske som findes i et utal af farver. Kendra tasken er praktisk indrettet med to lommer foran, hvori der er to rum i hver. Tasken har Noella logo indeni, samt et større rum og et rum med lynlås. Der medfølger altid en ekstra hank, så den også kan bæres som crossover. For at give et indblik i, hvor lille og fin tasken er, så måler den: Højde: 10 cm Længde: 15 cm Bredde: 4 cm

Hurtig levering af julegaver

Hos Noella er det særdeles vigtigt for os, at vi har glade kunder. Derfor bestræber vi os også på at afsende alle pakker så hurtigt som muligt. Vi tilbyder hurtig leveringstid på 1-2 dage. Alligevel anbefaler vi generelt, at du bestiller i god tid, hvis din ordre skal bruges til gave. Der kan af og til forekomme forsinkelser i forhold til transporten, og især her i juletiden, hvilket er særdeles ærgerligt, hvis det du har bestilt er til en gave.

Noella tilbyder desuden gratis fragt hele november og december uanset ordrestørrelse.