Under 300 DKK

Julegaveidéer til under 300 DKK

Mange løber ind i det samme problem hvert år, når de skal købe julegaver til en kræsen kvinde i deres liv. Det kan være oplagt at søge inspiration online, men det kan samtidig være en uoverskuelig opgave. Vi har derfor hos Noella valgt at gøre det nemt for dig at finde inspiration til de mange julegaveindkøb.

For nogen vil de måske virke kliché at sige, at kvinder elsker tøj og mode. De fleste kvinder går op i deres udseende, og derfor kan det være en god idé at købe tøj, sko eller accessories i julegave til kæresten, veninden, søsteren eller en anden vigtig kvinde i dit liv.

Gaveidéer til hende

På denne liste har vi samlet vores bedste gaveidéer, der prismæssigt befinder sig på cirka 300 kroner eller derunder. Vi har forsøgt at udvælge de produkter til dig, som med største sandsynlighed vil tiltale en kræsen modtager. Gaveidéerne herunder kan fint købes enkeltvis, men de kan også bruges sammen som et fuldendt look.

Noella Straps til 199 kroner

Én af de største udfordringer ved at købe julegaver til en kvinde i dit liv, er at du ikke nødvendigvis kender hendes tøj- eller skostørrelse. Dette kan give væsentlige udfordringer i forhold til at købe tøj og sko. Hvis du ikke kender tøj- og skostørrelse på modtageren af din gave, kan accessories med andre ord være et bedre alternativ, da disse oftest er one size. Vores Noella straps kan give din favorit taske et helt nyt liv. Alle straps passer perfekt til vores forskellige Noella tasker, men du kan bruge den på hvilken som helst taske. De lækre remme findes i forskellige farver og tilføjer noget helt unikt til din taske.

Rosemunde fra 299 kroner

Hos Noella Fashion forhandler vi også de lækre Rosemunde-toppe! Vi har et stort udvalg af farver i både toppe, cardigans samt langærmet toppe. Blondetoppen til 299 kr. er feminin og rundstrikket i blødt silkemix. Blondetoppen er designet med en klassisk blonde omkring en rund halsudskæring og har en smuk krølkant forneden, der fuldender blondetoppens smukke look. Blondetoppen er uden ærmer og har fået lidt ekstra længde, så den ikke kryber op, når man har den på.

A-VIEW T-Shirts til 229 kroner

Noella Fashion er som bekendt forhandler af A-VIEW, og netop A-VIEW har fornyligt har lavet nogle super fede T-shirts i hhv. sort og hvid. De nye T-shirts er løstsiddende og halvlange med rund halsudskæring og korte ærmer. T-shirten er helt basic med print foran. Meget elegant og klassisk T-shirt med lækre detaljer. Man kan både bruge den til en tætsiddende nederdel eller jeans. Mulighederne er derfor mange, og kan være en god gaveidé til de fleste kvinder.

Om at købe julegaver hos Noella

Du kan trygt købe dine julegaver hos Noella, hvis én eller flere af vores produkter på denne liste tiltaler dig. Det er ufatteligt vigtigt for os, at vi vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor vil vi også gerne gøre opmærksom på, at vi tilbyder gratis fragt på alle køb uanset købssummens størrelse hele november og december. Dermed undgår du at skulle spilde penge på leveringen, hvis du bare køber én enkelt af vores billigere gaver.

God fornøjelse!