Under 1000 DKK

Julegaveidéer til under 1.000 DKK

Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor kan det være nemt at blive stresset ved udsigten til køb af julegaver. Mange kærester og brødre søger desperat efter julegaveidéer til hende, men det kan alligevel være svært at finde den rette gave. Det er imidlertid ikke kun mænd, som kan have problemer med at finde en gave til en vigtig kvinde i deres liv. Mange kvinder døjer også med at finde på gaver til deres veninder, søstre, døtre eller lignende.

Den perfekte gave til hende

Tøj er ét af de mest oplagte valg, når det handler om at finde en gave til hende. Her har vi samlet vores bedste forslag til en julegave, som koster cirka 1.000 kroner eller derunder. Hvis dette prisniveau er for højt, har vi også lavet en liste med forslag til gaver til 300 kroner og en anden liste med gaveridéer til 500 kroner.

Emily Coat til 899 kroner

Noella har fået en ny lækker overgangsjakke i uldkvalitet med blazer-pasform, lange ærmer og slids bagpå. Jakken har knaplukning foran og to lommer. Det er den perfekte jakke til efter- eller foråret, og kan desuden styles til de fleste outfits. Den er super lækker at have på og vil passe perfekt til vores sorte Celina Crossover Taske i Læderlook.

Celina i Sort Glitter til 549 kroner

Noellas mest populære crossover taske, Celina, er kommet i en sort glitter udgave. Tasken er perfekt til de mange arrangementer der finder sted i forbindelse med julen og nytår. Celina er lillesøsteren til Celia-tasken, og har har derfor en meget passende størrelse. Den måler: Højde: 15 cm Længde: 25 cm Bredde: 7 cm. Tasken er praktisk indrettet med to lommer foran, hvori der er to rum i hver. Tasken har Noella logo indeni, samt et større rum og et rum med lynlås. Der medfølger altid en ekstra hank, så man let kan bruge den som crossover taske, ellers kan tasken bruges som klassisk skuldertaske.

Celina findes i mange forskellige farver. Hvis du er mere til en klassisk sort taske kan du finde den her. Hvis du hellere vil have en større taske kan du finde storesøsteren Celia i sort her.

Lipe Kjoler til 699 kroner

Hvis din kæreste, søster, mor eller veninde endnu ikke har en Lipe Kjole, så kunne det være en oplagt mulighed for at give dem en i julegave! Noella har et stort udvalg af Lipe kjoler, og der er derfor noget for enhver smag. Lipe kjolen er en smuk og feminin kjole fra vores eget mærke, som findes i mange forskellige prints. Du kan derfor finde en kjole til både hverdagsbrug samt til alle julens fester. Du kan desuden bruge kjolen med et par jeans under til de kolde vinterdage, derudover kan du style den med en lækker strik over, hvis du ønsker et mere afslappet look.

Alternativt kan du også studere vores to øvrige lister med gaveidéer med gaver til henholdsvis 300 kroner og 500 kroner. Du skal jo huske på, at du sagtens kan købe mere end én gave.

Fuld returret på gaver

Man kan nemt blive nervøs, når man køber gaver online, for hvad skal man gøre, hvis gaven ikke falder i modtagerens smag. Når du handler hos Noella, behøver du ikke være nervøs.

Hos Noella giver vi dig mulighed for at returnere dine julegaver indtil d. 05-01-2020, hvilket giver god tid til at ombestemme sig, hvis gaven mod forventning ikke skulle falde i modtagerens smag.