Bukser

pr. side

Bukser til kvinder i stilrene designs

Hvis du vil skabe din egen stil, kommer du ikke udenom bukser. Jeans er det traditionelle valg hos mange, så der er rig mulighed for at skille sig ud ved at vælge andre typer af damebukser. Her på siden kan du finde vores udvalg af busker. Vi forsøger at give dig et bredt udvalg, så der er noget til enhver smag. Det betyder også, at vi har forsøgt at skabe variation i farver, materialer og snit.


Skab dit eget look med stofbukser

Stofbukser kan være en kærkommen forandring fra traditionelle jeans, og der er masser af unikke styling muligheder, når du bytter denim ud med stof. Bukser i stof er nemme at føle sig afslappet i, men de kan også nemt styles til at give et mere sofistikeret look.

Hvis du gerne vil opnå et sofistikeret look med dine bukser, så anbefaler vi, at du kombinerer dem et en lækker bluse og en flot blazer. Dette vil tilsammen skabe et look, som passer perfekt til en dag på kontoret. Hvis du omvendt ønsker et mere sporty look, så kan stofbukser fungere rigtig fint sammen med en fed top og måske en cardigan - derefter kan der eventuelt styles med accessoires efter eget ønsker.


Find din personlige stil

Jeans har det med at minde om hinanden, mens der til gengæld er langt mere variation, når du kigger på andre typer af bukser. Her på siden kan du finde et bredt udvalg af forskellige damebukser, hvor der både er variation i materialer, snit, farver og meget mere. Dette giver et bredt udvalg, hvor der er rig mulighed for at finde din personlige stil.

Hos Noella forsøger vi at følge en stilren linje. Dermed passer vores bukser ind i de fleste looks, og kan være med til at fremhæve et bestemt træk ved stilen. Vores bukser kan eksempelvis anvendes sammen med en bomber- eller armyjakke for at skabe et råt look, mens de samme bukser også kan virke feminine, hvis de bruges sammen med en flot tunika og et par feminine hverdagssko.


Når du bestiller hos Noella

Hos Noella forsøger vi altid at levere alle ordre indenfor 1-2 dage, for at give dig den bedst mulige købsoplevelse. Vores bukser er af højeste kvalitet, og vi går op i, at de skal have så god en pasform som muligt. Hvis du vil være helt sikker på, at pasformen er i top, kan du lede efter et par bukser med strech.