Kimono

pr. side

Hvad er en kimono, og hvor kommer den fra?

Kimonoen stammer oprindeligt fra Japan, men igennem de seneste år har den fået en mere permanent plads i de danske garderober. Vores kimono er især blevet et populært valg hos mange, da den er særdeles nem at style. En kimono minder i sit udseende om en cardigan, men den har også elementer, der stammer fra blandt andet blazere og jakker. Det giver ufatteligt mange muligheder for at kombinere den med andre stykker tøj afhængigt af, hvilket look man ønsker sig.

Til hverdag eller fest?

En kimono er et fantastisk stykke tøj, som bør være en del af enhver garderobe. Der kan bruges af kvinder med alle kropstyper, og derudover kan den bruges året rundt. Kimonoer har et flot snit, som betyder at de slanker, fordi der skabes en flot silhuet omkring ens krop. Kimonoer kan bruges året rundt, da de kan anvendes til de fleste typer tøj. Dermed kan en kimono både bruges til at style bukser, nederdele, kjoler, shorts og meget mere afhængigt at smag.

En kimono er et stykke tøj, som er særdeles komfortabel at have på. Derfor er den også ofte én af favoritterne i klædeskabet. En kimono har typisk en T-from og er udstyret med et bånd i taljen. Dermed understreges de feminine former nemt ved at binde en knude på båndet. Ønsker man et mere skødesløst look, kan man også lade kimono jakken stå åben, hvilket giver et mere bohemeagtigt look, der tiltaler mange modebevidste kvinder.

Kort eller lang kimono?

Kimonoer fås i mange forskellige længder, hvilket giver endnu flere muligheder for styling. Det kan være svært at vælge, om man foretrækker en lang kimono eller en kort kimono, men de har begge hver deres fordel.

En lang kimono er fantastisk, hvis du vil få din silhuet til at fremstå slank og lang. Dette er klædeligt for de fleste kropstyper, men man bør være lidt forsigtige med lange kimonoer, hvis man er lav, da det ellers kan virke som om, at man forsvinder i tøjet og de mange lag. Dermed er en kortere kimono er perfekt, hvis man ikke er så høj.

Heldigvis findes der mange mellemlange kimonoer, som kan bruges af alle. Disse har mange af de gode egenskaber fra de helt lange kimonoer, men samtidig behøver man ikke at bekymre sig om, om ens kimono er for voldsom.

Kimono jakker

En kimono jakke er i moderne tid blevet en essentiel del af enhver feminin garderobe. Du kan bruge en kimono jakke til at pifte dit outfit op, uanset om du bærer en plain t-shirt eller en top indenunder. Om sommeren eller til de varmere dage om foråret, er der også mange, der vælger at bruge deres kimono som en jakke. Det står derfor klart, at man kan style sin kimono på et hav af måneder, hvilket giver dig muligheden for at skabe din egen personlige stil. Vi synes i øvrigt, det er super fedt at have ting i sit klædeskab, der kan bruges på forskellige måder, hvorfor kimonoer er en af vores favoritkategorier.

En kimono med et flot mønster er perfekt til hverdag, hvor man gerne vil klæde sig interessant, og så kan man vælge en kimono i et elegant print til festen. Se vores store udvalg af kimonoer online, og find netop den kimono jakke, der passer til dig. Alternativt kan du prøve vores kimono jakker i virkeligheden hos en af vores forhandlere.

Kimono kjoler

Kimono kjoler er en af tidens største trends. Vi ser et hav af trendsettere bruge deres kimono som kjole med lukket spændebælte, og det ser super stylish ud. Der er naturligvis stadig mange måder at style en kimono kjole på, selvom den er lukket. Du kan style en kimono med et par cool rå hvide sneaks eller et par sorte støvler. En kimono kjole kan også bæres åbentstående, og hvis kimono kjolen er i print, kan den eksempelvis bæres med en hvid tee eller noget lignende.

I øjeblikket ser vi klart flest lange kimono kjoler, men en kort udgave tilskønner også et elegant look. Du kan derfor bære en kimono kjole uanset om du er til en kort eller en lang udgave. Hos Noella Fashion har vi et stort udvalg af kimono kjoler i alverdens modeller, heriblandt kimono med print, kimono uden print, korte kimonoer, lange kimonoer, kimono i alverdens farver, kimono til fest, kimono til hverdag, kimono med striber, kimono uden striber og mange flere. Gå på opdagelse i vores udvalg af kimonoer og lad dig inspirere!