Kimono

pr. side

Kimonoen stammer oprindeligt fra Japan, men igennem de seneste år har den fået en mere permanent plads i de danske garderober. Den er især blevet et populært valg hos mange, da den er særdeles nem at style. En kimono minder i sit udseende om en cardigan, men den har også elementer, der stammer fra blandt andet blazere og jakker. Det giver ufatteligt mange muligheder for at kombinere den med andre stykker tøj afhængigt af, hvilket look man ønsker sig.

Kan bruges af alle

En kimono er et fantastisk stykke tøj, som bør være en del af enhver garderobe. Der kan bruges af kvinder med alle kropstyper, og derudover kan den bruges året rundt. Kimonoer har et flot snit, som betyder at de slanker, fordi der skabes en flot silhuet omkring ens krop. Kimonoer kan bruges året rundt, da de kan anvendes til de fleste typer tøj. Dermed kan en kimono både bruges til at style bukser, nederdele, kjoler, shorts og meget mere afhængigt at smag.

En kimono er et stykke tøj, som er særdeles komfortabel at have på. Derfor er den også ofte én af favoritterne i klædeskabet. En kimono har typisk en T-from og er udstyret med et bånd i taljen. Dermed understreges de feminine former nemt ved at binde en knude på båndet. Ønsker man et mere skødesløst look, kan man også lade jakken stå åben, hvilket giver et mere bohemeagtigt look, der tiltaler mange modebevidste kvinder.

Kort eller lang kimono?

Kimonoer fås i mange forskellige længder, hvilket giver endnu flere muligheder for styling. Det kan være svært at vælge, om man foretrækker en lang eller en kort kimono, men de har begge hver deres fordel.

En lang kimono er fantastisk, hvis du vil få din silhuet til at fremstå slank og lang. Dette er klædeligt for de fleste kropstyper, men man bør være lidt forsigtige med lange kimonoer, hvis man er lav, da det ellers kan virke som om, at man forsvinder i tøjet og de mange lag. Dermed er en kortere kimono er perfekt, hvis man ikke er så høj.

Heldigvis findes der mange mellemlange kimonoer, som kan bruges af alle. Disse har mange af de gode egenskaber fra de helt lange kimonoer, men samtidig behøver man ikke at bekymre sig om, om kimonoen er for voldsom.

Til hverdag og fest

Kimonoer er nemme at style, så de både kan bruges til hverdag og fest. En kimono med et flot mønster, er perfekt til hverdag, hvor man gerne vil klæde sig interessant. Vi forhandler også kimonoer i stof med glans, og disse er perfekte til fest, men kan naturligvis også styles og bruges til hverdag.

Hvis du har spørgsmål til vores kimonoer, kan du kontakte os på info@noellafashion.com eller benytte dig af vores live chat. 

Få en 10% rabatkode
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag straks en rabatkode, som giver dig 10% på dit næste køb.