Pelsjakker

pr. side

Pelsjakker

En pels behøver ikke nødvendigvis at være ægte for at være fantastisk. Hos Noella Fashion har vi et stort udvalg af kunstige pelsjakker, der er så lækre og bløde, at det er svært at tro, at de ikke er ægte. Med andre ord er vores uægte pelse, også kaldet faux fur jakker, et billigt alternativ til en ægte pels – og samtidig er de også et dyrevenligt alternativ, således at du kan bære din faux fur med god samvittighed. Vores sortiment af kunstige pelsjakker egner sig til alle. Det har tidligere kun været den ældre generation der har turde at bære en pels, men i moderne tid er det virkelig blevet trendy for alle aldersgrupper. Vi har derfor valgt at følge og være med til at skabe denne trend, hvilket kommer til udtryk i vores udvalg af kunstige pelsjakker.

Kunstpels af høj kvalitet

Grunden til at vores pelse ser så skønne ud, er at de er fremstillet i nøje udvalgt kunstpels af højeste kvalitet. Det kan ses og mærkes på vores faux fur jakker, som er både varme, bløde og fantastiske at se på. Vores pelsjakker har et eksklusivt look med et feminint finish, der gør dem nemme at kombinere til et utal af forskellige outfits. Jakkerne har en god pasform, som gør dem yderste elegante og fremhæver en flot figur. Vores udvalg af uægte pelsjakker bærer præg af forskellige farver, så uanset om du er til en grå eller en sort pelsjakke, så har vi uden tvivl en jakke til dig.
Det er også værd at bemærke, at en kunstpels ikke er lige så varm, som en ægte pels. Det gør den rigtig god til det danske klima, hvor den også kan bruges i foråret og efteråret. Vi er nemlig fan af jakker, der kan bruges hele året rundt.

Pasning og pleje af pelsjakker

En pels fremstillet af kunstmaterialer har typisk et specielt behov i forhold til vask og pleje, hvorfor du bør holde øje med vaskeanvisningen i en uægte pelsjakke. Nogle faux fur kan vaskes, og andre skal til rens. Generelt er det meget nemmere at holde en kunstpels pæn, da den ikke har de samme behov som en ægte pels. Blandt andet behøver den ikke at blive opbevaret køligt.
Hvis du vil holde din pelsjakke pæn, er det en god idé at hænge den på bøjle og i øvrigt holde den ren. I vores udvalg finder du uægte pelsjakker til både sommer og vinter, samt jakker der kan benyttes hele året rundt. Uanset hvilket humør du er i, så garanterer vi, at vi har den helt rette pelsjakke til dig. Sidst, men ikke mindst, vil vi gerne ønske dig rigtig god shopping!