Pelsjakker

pr. side

Pelsjakker

Pels behøver ikke være ægte for at være fantastisk. Hos Noella har vi samlet de flotteste pelsjakker, der er så lækre og bløde, at det er svært at tro, at de ikke er ægte. Med andre ord er vores pelse et billigt alternativ til en ægte pels – og samtidig er de også et dyrevenligt alternativ.

Kunstpels af høj kvalitet

Grunden til at vores pelse ser så skønne, er at de er fremstillet i nøje udvalgt kunstpels af højeste kvalitet. Det kan ses og mærkes på vores pelsjakker, som er både varme, bløde og fantastiske at se på.
Vores pelsjakker har et eksklusivt look med et feminint finish, der gør dem nemme at kombinere til et utal af forskellige outfits. Jakkerne har en god pasform, som gør dem yderste elegante og fremhæver en flot figur.
Det er også værd at bemærke, at en kunstpels ikke er lige så varm, som en ægte pels. Det gør den rigtig god til det danske klima, hvor den også kan bruges i foråret og efteråret.

Pasning og pleje af pelsjakker

En pels, der er lavet at kunstmaterialer, har meget anderledes behov i forhold til en rigtig pels. Generelt er det meget nemmere at holde en kunstpels pæn, da den ikke har de samme behov som en ægte pels. Blandt andet behøver den ikke at blive opbevaret kølig.
Hvis du vil holde din pelsjakke pæn, er det en god idé at hænge den på bøjle og i øvrigt holde den ren. Med kunstpels er det vigtigt at tjekke vaskeanvisningen. Nogen pelsjakker kan vaskes i vaskemaskinen, mens andre skal renses.
Få en 10% rabatkode
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag straks en rabatkode, som giver dig 10% på dit næste køb.