Frakker

pr. side

I vinterhalvåret er en smuk frakke den perfekte måde at gøre dit outfit trendy og stilfuldt. Her hos Noella kan du finde et stort udvalg af forskellige frakker, så du kan holde varmen, når temperaturerne udenfor daler, og det begynder at blive koldt for alvor. Frakkerne er fremstillet i højeste kvalitet, hvilket sikrer stor holdbarhed, så jakkernes ikke tager skade af vinterens kulde og fugtighed. Vi forhandler et bredt udvalg af frakker, så du kan få den model, som passer til din personlige stil. Der er mange modeller at vælge imellem, så du kan finde den rette frakke – uanset om du gerne vil have en kort eller lang vinterfrakke.

Sæsonens vinterfrakke

Hver vintersæson har sin specifikke mode, men der er alligevel visse ting, som aldrig går af mode. Hos Noella forhandler vi frakker med elegante og stilfulde designs, som er et must-have til den modebevidste pige eller kvinde.

Frakkerne er lavet med et snit, som giver dem et fantastisk fit uanset stil eller farve. Vi har den rette frakke til at få dig igennem vinteren på fashionabel vis. Frakkerne er syet med enkle detaljer, som er elegante. Dermed kan frakkerne sagtens bruges alene, men det kan også styles med tørklæder eller andre accessoires.

Hvis du vil have en vinterfrakke, som passer til alt, så kan du vælge en i klassisk sort. Dette er en frakke, som aldrig går af mode, og som passer til alle vinterstøvler. Ønsker du en jakke som gør ekstra indtryk, kan du overveje en af vores lækre pelsjakker.


Når du bestiller din frakke hos Noella

Hos Noella er fragten altid gratis, hvis du køber en frakke, som koster mere end 299 kroner. Du vil typisk modtage frakken indenfor 1-2 dage, og med frakkernes gode pasform, vil du med garanti komme til at se fantastisk ud i frakken.

Hvis du er i tvivl om hvilken størrelse, som du skal bruge, så er det typisk en god idé at vælge den større størrelse. Det kan være særdeles praktisk, hvis du har plads til at tage en ekstra sweater indenunder frakken. Vil du være sikker på at kunne holde varmen, kan du også vælge en cardigan fra vores lækre udvalg.

Hos Noella kan du også finde overtøj til resten af årets sæsoner. Til sommerhalvåret kan du overveje én af vores unikke bomberjakker som er perfekt til halvkølige dage.