Bomberjakker

pr. side

Bomberjakker

Er du træt af de trivielle cowboyjakker, læderjakker og cardigans? Så prøv de populære bomberjakker. Bomberjakker – også kaldet for flight jackets i udlandet – er stærkt inspireret fra flyvevåbnet og kunne oprindeligt kun fås i armygrøn, men ikke mere.

Hos Noella Fashion har vi et stort udvalg af bomberjakker i forskellige farver og mønstre, der vil passe til din garderobe og stil. Bomberjakker kan matches til mange stilarter og styles, hvilket ør jakken trendy og moderne. Med en bomberjakke får du derfor et moderne alternativ til den klassiske blazer, og kan styles med kjoler, jeans og nederdele. Bomberjakker er for kvinden med attitude, der tør være anderledes og trendsættende.

Bomberjakker – en jakke til alle sæsoner

Bomberjakker er klart en af denne sæsons mere populære beklædningsgenstande. Dette er heller ikke overraskende, når deres design er så alsidige og farverige, så alle kvinde vil finde en model, som passer til dem og deres stil.

Hos Noella Fashion vil du finde mange forskellige designs på disse bomberjakker, hvor mange af modellerne også er unisex. Mange store brands har kastet dig ud i af have en af disse trendy jakker i deres kollektioner. Vi har alt fra den klassiske sorte til den blomstrede model, der skaber et mere feminint look.

En bomberjakke vil se moderne ud til et par tætsiddende jeans og læderstøvler. Det vil være råt og attitudefyldt – og ikke mindst moderne og trendy. Hvis du også tilføjer et par solbriller, ligner du en stjerne, der er hoppet ud fra filmen TopGun med Tom Cruise. Du kan selvfølgelig også bruge de mere klassiske sorte bomberjakker til en sød kjole eller blomstret model – herved kan du nemt skabe et mere feminint look. Den blomstrede model matcher perfekt til en sort kjole og et par ballerinaer. Lad dig derfor inspirere i vores skarpe udvalg af bomberjakker.

Bomberjakkerne er uden tvivl perfekte hele året rundt og kan bruges til enhver stil. Det er kun din fantasi, der sætter grænsen for dens brug og udtryk. Køber du for mere end 299 kr. på vores side, får du fri fragt.

Noella Fashion til tjeneste

Hvis du er usikker omkring, hvilket størrelsen din bomberjakke skal være, eller mangler information omkring kvalitet af materialet, er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice. Dette kan du både gøre via mail eller telefon på nummeret 28 94 18 22. Du kan også kontakte os med det samme via vores live chat på hjemmesiden, hvor vores kollegaer vil stå til rådighed og besvare dine spørgsmål. Dette kan gøres alle hverdage fra 8-22.

Hvis du mangler inspiration til dit næste købe eller gerne vil vide, hvad der er trendsættende i modeverden, kan du følge os på Instagram, Facebook, Whatsapp og vores personlige blog, hvor vi poster regelmæssigt med nye modeideer og udvidelse af vores sortiment. Du vil dermed altid være den første, som får besked omkring nye beklædningsdele, tilbud og sågar konkurrencer. Herved går du aldrig glip af de nye og smarte styles, der nemt forsvinder fra webshoppen.