Noella Fashion News

 • Tips til sommerens mode og tøj til kvinder

  Tidligere har vi fokuseret direkte på forskellige kjoler i sommervarmen, men der er naturligvis meget mere at snakke om, for sommeren er en af de skønneste sæsoner når det kommer til mode. Muligheden for at kombinere farver, bar hud og lette materialer er absolut vidunderlige og gør det muligt at lave nogle helt enestående kombinationer.

  Der findes masser af modetøj til kvinder, og ofte handler modeblogs om det nyeste og vildeste tøj, men der er også ting, som bare aldrig går af mode. Det er lige netop de ting som vi skal se nærmere på i dag.

  Så uden for megen udenomssnak giver Noella Fashion dig her 11 modetips til sommeren.

   

  Vælg de lyse farver fremfor de mørke

  Når det kommer til sommerens farver, så er det oplagt at vælge de lysere nuancer. Ikke alene vil en lys farve holde dig køligere, men de har også et lettere og mere sommeragtigt look. Mørke farver, især sort, absorberer mere varmer og kan få en til at svede, hvilket man jo gerne er fri for.

  Når det så er sagt, så kan man godt bære mørke farver om sommeren, men det skal nærmere være som en lille detalje fremfor at være den primære farve.

   

  Naturlig makeup er det bedste

  Når solen skinner for alvor og man får det varmt, så er der ikke noget værre end at have hele ansigtet dækket af sminke. Vejen frem er en let og naturlig makeup, der ikke stjæler billedet, men blot komplimenterer ens lette sommerlook.

  Læg den sorte eyeliner, den mørke øjenskygge, den kraftige foundation og kraftige læbestift væk og fokuser i stedet på neutrale farver. Fugtighedscremer med pigment, tonede læbepomader og dets lige er vejen frem når det kommer til sommerens look. Vil man gerne fremhæve sin skønhed en smule, så kan man tilføje en smule flydende highlighter. Mere er ikke nødvendigt.

   

   

  Løse toppe, sommerkjoler og nederdele

  Sommeren er tidspunktet for lette materialer, der leger i vinden. For at få den lette og luftige sommerfornemmelse, bør man vælge let og løst tøj fremfor det formsyede og kropsnære.

  Vælg tøj af let bomuld, silke og chiffon. Blonder eller hæklet tøj er også gode valg. Det gælder simpelthen for alt: Kjoler, nederdele, toppe og sågar shorts.

  Der er to grunde til at man bør vælge de lette materialer. Først og fremmer er sommeren varm og hvis man bærer for meget formsyet og kropsnært tøj, så vil man hurtig komme til at svede. For det andet, så går sommervejr og let tøj bare hånd i hånd.

   

  Frem med dit off-shoulder tøj

  Nu og da får off-shoulder tøj en lille renæssance, hvor alle bruger det og hvor butikkerne har det på lager i bunkevis. Men off-shoulder toppe og kjoler er stilfulde hver eneste sommer. Tænk ikke på dem som trendy eller som noget du kun skal bære én gang, for de virkelig er en tilbagevendende ting, som du kan bære hver eneste sommer.

  Sørg for at have et par off-shoulder kjoler, som du kan tage frem sommer efter sommer og tilføj nye efter behov. Det er et virkelig godt stykke tøj til at opnå den lette sommerstil.

   

  Brug neutrale tasker

  Hvis du kun skal investere i én håndtaske til sommer, så vælg en neutral jordfarvet brun. Se efter en sommerhåndtaske, der er let og praktisk, men som du også gerne vil bruge år efter år.

   

  Aviators holder hele vejen

  Leder du efter de perfekte solbriller, men ønsker ikke at købe noget, der bliver umoderne i løbet af året? Hvis du føler at du kan bære looket, så er der kun ét valg og det er klassiske Aviators eller pilotbriller.

  De har altid været stilfulde og vil altid være det. Formen er tidløs og ser godt ud på både mænd og kvinder.

  Hvis du gerne vil skille dig en smule ud, så vælg evt. et par blå Aviators, der både er praktiske men også rigtigt smarte. Du vil ønske at bruge dem hele tiden.

   

  Hatte er en rigtigt god ide

  Alle bør eje mindst én hat. Hvis du ikke ejer en, så er det nok fordi du ikke har fundet den perfekte til dig.De fuldender ikke blot dit smarte sommerlook, men de beskytter også dit ansigt mod de skadelige solstråler.

  En bredskygget stråhat ser godt ud på de fleste og giver den absolut bedste beskyttelse mod solen, hvis man da lige ser bort fra strandhatte.

  Hvis du ikke ved, hvilken type hat der passer bedst ud på dig, skal du tage en tur til en lokal modebutik og spørge om hjælp. Det lønner sig at gå til en professionel, der ved, hvilke stilarter der bedst ser ud på forskellige mennesker. Men de fleste kan også sagtens selv finde mindst én hat, der ser godt ud og som passer perfekt til den lyse sommer.

   

  For varmt? Flet dit hår eller sæt det op i en knold

  Lang og løst hår er altid sexet og stilfuldt, men hvis man simpelthen ikke kan få det til at se ordentligt ud, eller hvis du bare gerne vil slippe for den betydelige varme som det giver, så kan ud med fordel flette håret eller sætte det op i en stilfuld knold.

  Det er et look, der holder hele sommeren og man kan få det til at passe til ethvert outfit.  Det understreger det lette og luftige udtryk, som man gerne vil have.

  Det er ikke sport sjovt at skulle style sit hår alt for meget om sommeren, da det lette og luftige er langt mere sommeragtigt, så husk at en fletning altid er stilfuld om sommeren, uanset hvad eksperterne siger.

   

  Chinos er altid et gode sommervalg

  Chinoshorts til kvinderfindes i et hav af forskellige farver, længder og er ikke kun forbeholdt sejlture eller ferier. Chinos er et godt alternativ til denim shorts og de er yderst komfortable.

  Det er et skønt stykke modetøj til kvinder om sommeren, for man kan få dem i så mange forskellige stilarter at man sammensætte sin stil heler som man vil og stadig finde et par matchende chinos.

   

  Vælg smykker i jordtoner

  Sommeren er ikke tidspunktet til store og voldsomme smykker i mørke farver eller med en masse sten. Nej, om sommeren skal det være jordfarver, der virkelig kan komplimentere ens stil. Vælg armbånd, halskæder og øreringe i blå, guld, turkis, lyserød, brun, grøn og lignende.

  De neutrale farver matcher mest muligt af ens sommergarderobe på grund af det generelle lettelook som man får med det lette og lyse sommertøj.

   

  Hav altid mindst en stribet bluse

  En let skjorte eller T-shirt med striber er det perfekte stykke tøj til kvinder til om sommeren. Den nautiske stemning og klassiske stil gør at den nemt kan benyttes til en lang række sommeroutfits.

  Hvis du kun skal eje én stribet skjorte, så bør du vælge en med den klassiske bådhals og trefjerdels ærmer. Farverne skal naturligvis være hvid og mørkeblå med vandrette striber, der ikke er alt for tykke.

  Du kan kombinere en stribet skjorte med næsten alt: shorts, nederdele, bukser, denim og meget mere. Det er kun fantasien der sætter grænser

   

  Vi håber at disse tips har være behjælpelige og givet en masse inspiration til hvordan du selv kan sammensætte din sommergarderobe og heldigvis findes der så meget flot modetøj til kvinder, at man bare skal slå sig løs og være kreativ. Husk blot, at det er det lette, lyse og luftige, der er nøgleordene om sommeren.

  God sommer.

 • Faux pels eller ægte pels?

  Engang var der ikke noget mere moderne end en end at kunne iklæde sig jakker og kåber af ægte pels. Det var noget, der kendetegnede en rigtig dame og noget, som viste at man gik op i luksus og eksklusivitet.

  Men som det er med så mange ting, så må vi indse at tiderne ændrer sig. Hvor ægte pelsjakker engang var et tegn på overflod det nu mere tilbøjelige til at markere en kvinde som uetisk og blind overfor dyremishandling. Det hjælper enormt, at ægte pels så småt er ved at blive overhalet af faux pels, et progressivt og stadig mere luksuriøst alternativ, der også sender en stærk besked om sin bærer til omverden.

  Denne meddelelse er begyndt at infiltrere alle hjørner af modeverdenen. Ægte pels’ gradvise forsvinden fra moden og magasinerne kan tilskrives en øget bevidsthed om dyremishandling i pelsindustrien, som blev almindelig fremtrædende efter PETAsdannelse i 1985.

   

  Kongen er død. Længe leve kongen.

  I takt med at ægte pels forsvinder fra markedet står nye kræfter på spring og flere store brands har omfavnet faux pels og lignende veganske materialer. Efter hundrede år med ægte pels, ser det endelig ud til at tendensen er vendt og faux pels indtager tronen. Man kan simpelthen finde et stort udvalg af faux pelsjakker til priser, hvor enhver kan være med.

  I forhold til de første spæde forsøg med kunstig pels, som fandt sted i 1920’erne er der sket meget indenfor industrien. Produktionen af faux pels kombinerer i dag det bedste fra kunst og videnskab for at skabe udseende, der er glamourøstfremfor kikset. Takket være den moderne teknologi kan man nu producere faux pels med samme blødhed, kvalitet og varme som ægte pelsjakker til kvinder, hvilket gør argumentet for dyrebaseret pels meget sværere.

   

  De miljømæssige overvejelser

  Miljøpåvirkningen frapels er værd at undersøge, da det vinder megen popularitet. Trods alt bruges der betydelig energi på at skabe faux pels og det er ikke biologisk nedbrydeligt. Det er stadig helt ikke ideelt, men det er grønnere end den ægte vare. Når man overvejer den energi, der bruges til at avle dyr på en gård, mange års opbevaring og vedligeholdelse, for slet ikke at tale om hvor giftigt det er at behandle, så har man konkluderet atægte pels at bruge helt op til 10 gange så megen energi fra start til slut. Så det er i den grad værd at overveje, næste gang nogen fra industrien forsøger at forsvare produktionen af ægte pels.

  Miljøbevidste pelselskerebør undersøge sælgeren før de køber, da nogle mærker er grønnere end andre. Heldigvis er der ingen grund til ikke at shoppe med henblik på at beholde sin pels i mange år, i betragtning af at faux pelse vil ikke rådne eller kræver særlig opbevaring. For at være en utvetydig succes for planeten såvel som for modeindustrien skal fauxpels fortsætte med at være beviselig bedre end den ægte vare, og det går heldigvis glimrende endnu.

   

  Faux pels er kommer for at blive

  Faux pels giver fantastiske muligheder for at lade kreativiteten løbe løbsk. Man kan arbejde med flere farver, figurer, prints og mønstre. Man kan også have længerevarende forsøg og prøveprocesser, idet man ved, at man ikke skader dyr. Det er altså nemt at forsvare både fra et modemæssigt synspunkt, men i den grad også fra et etisk.

  Som sådan minder de bedste faux pelse ikke om bedstemors minkstola. I stedet tilbyder de en række nye former, stilarter og farver. Klædt i disse fuldstændig moderne kreationer kan kvinder føle sig både bemyndigede og luksuriøse, og er det ikke lige nøjagtigt det, der altid har været målet med pels?

 • Kimonoer – Perfekt til sommer og sol

  Når man hører ordet kimono, så tænker man nok umiddelbart på de traditionelle japanske klædedragter, som man ser hos geishaer og samuraier. I modsætning til i dag, så var kimonoer en klædedragt som blev båret at mænd såvel som af kvinder. Det var en dragt som var med til at vise ens rigdom og status.

  I dag er en kimono dog primært rettet mod kvinderne og det betyder, at man har taget det kåbeagtige design og integreret i forskellige jakker og kjoler, der er lette og enkle i deres designs.

  Kimono kan benyttes til både hverdag og fest, og man kan med fordel benytte den sammen med andre dele, så det hele går op i en højere enhed. Der er heldigvis masser af muligheder og den modebevidste kvinde vil kunne få en hel masse ud af en smart kimono, uanset om det er en jakke eller en kjole.

  Kimono jakker

  Efter at det i flere år har været motorcykeljakker og andre praktiske jakker, der har været det helt store hit er det nu kimono jakker, der er kommer farende ind fra sidelinjen og blevet populære. Det er især det lette og enkle design der gør dem ideelle uanset om man vil have en spaghetti strop kjole på eller måske bare en top og skinny jeans.

  En kimono jakke er nem at gå med og den passer over det meste. Det lette stof gør desuden at det er nemt at bruge i lag, hvilket gør at man kan få glæde af den hele året rundt.

  Formen på kimono jakker er strømlinet, selv med de længere modeller, så man er sikret et let og elegant look. Brug kimono jakken til at tilføre dit outfit dramatik og farver samt smarte tryk. Formen i sig selv er nok til at løfte din standardgarderobe til næste niveau.

  Kimono kjoler

  Når det skal være let og elegant, så finder man simpelthen ikke noget, der er meget smartere end kimono kjolen. Det er et glimrende alternativ til den traditionelle sommerkjole, da materialet er let og passer rigtigt godt til de lette sommer outfits.

  Den unikke kjole egner sig ualmindeligt godt til fest og farver, og med det store udvalg af smarte designs og farver er der helt sikkert også en kimono kjole til dig.

  Hvad enten man skal en tur på stranden, en tur i byen eller bare nyde sommeren sammen med gode venner, så er en flot kimono kjole et sikkert valg, der helt sikkert vil høste beundrende blikke og smigrende kommentarer. Så frem med de smukke farver og smarte print, og prøv en kimono kjole her i sommervarmen.

  Korte og lange kimonoer

  Uanset om man et til lange eller korte kjoler, så kan man stensikkert finde en kimono, der vil passe til ens behov. De stolte traditioner fra de gamle japanske kåber er tydelig i de moderne kimono kjoler med deres smukke farver og flotte print. Det tynde stof og mange anvendelsesmuligheder gør kimonoen til det ideelle stykke tøj i lag.

  Hvis dit smarte outfit har brug for ekstra lækre detaljer, så kan en kort kimono gøre udslaget. De stærke farver og lette stof vil gøre at du kan udstråle energi og liv, samtidig med at du ikke får det for varmt. Hvis du er mere modig, kan du kombinere en lang kimono med et par korte denim shorts. Det vil gøre dig klar til at nyde solen og havet et let outfit, der samtidig er elegant i sit udtryk.

  Du kan sågar finde en plads til kimonoen i din arbejdsgaderobe. Sørg blot for at vælge diskrete farver og enkle snit, så vil du være godt kørende.

 • Guide til valg af sommerens kjoler

  Hvis der er et stykke tøj som alle elsker, så må det siges at være kjoler. Kjoler kan bruges til enhver lejlighed og kan tilpasses, så de passer til enhver kropstype. Om det er hverdag eller feste, så kan man finde en kjole, der passer til formålet. Men nu hvor sommeren for alvor er kommet, så er det oplagt at man gerne vil have en dejlig kjole, der passer til vejret.

  Enhver kvinde uanset alder og kropstype kan føle sig feminin og smuk i en lækker kjole, hvilket blot bidrager til den popularitet. Men det kan være svært at finde den helt rette kjole, især hvis man handler online. Så derfor vil vi hos Noella Fashion gerne give dig en række gode råd og tips, så du kan vælge den helt rette kjole, der passer til dig og dine specifikke behov.

  Herunder ser vi nærmer på nogle forskellige kjoler, samt fordele og ulemper ved henholdsvis lange og korte kjoler. Slutteligt giver vi dig råd til hvordan du bedste køber dine kjoler online.

  Forskellige sommerkjoler

  Der findes masser af forskellige typer af sommerkjoler. Der findes nemlig andet end den klassiske sommerkjole, som vi alle kender og elsker. Ikke fordi man ikke kan vælge den, men der findes en anden type kjole, der også passer sig ganske glimrende til årstiden.

  Hvis man ønsker en kjole, der er let og som giver en følelse af frihed, så kan man med fordel vælge en slåom kjole. Slåom kjolen passer fremragende til den danske sommer, hvor man ikke ønsker at føle sig for omklamret og varm. Som med de fleste sommerkjoler, så er slåom kjolen ofte fremstillet af tyndt stof, der gerne må have flotte blomstermotiver og lignende. Det er et oplagt valg til strandturen eller hvis man bare gerne vil have lidt farve på ben og arme.

  En sød lille babydoll kjole med et kort skørt og et let design vil også passer rigtigt godt i de varme måneder. Man har rig mulighed for at få masser af sol på benene, og hvis man vil soppe i strandkanten, så er det et oplagt valg. Kombineret med et par søde sandaler har man en lækker lille kjole, der vil være ens bedste ven hele sommeren igennem.

  Den klassiske sommerkjole med sit feminine snit og lette skørt er en evig klassiker, der altid kan få smilet frem på ens læber. Uanset om man vil have den i en hvid farver, der går så godt til solbrun hud, eller om man vil have en med smukke blomster, så er der noget for enhver smag. Sørg for at have adskillige af disse kjoler i skabet, så du aldrig behøver at gå ned på muligheder. Sommeren er lang og man skal have mest muligt ud af den og sine sommerkjoler.

  Lange eller korte kjoler

  Når sommersolen bager, så skal man stille sig selv spørgsmålet om hvorvidt man skal have en lang eller en kort kjole på, for disse har begge deres fordele og ulemper. Dem vil vi se nærmere på nu.

  Det kan naturligvis virke som en oplagt mulighed at vælge den korte kjole, for man vil genre have så meget hud fri som muligt, som kan absorbere solens varme og så man kan få lidt farve. Et kort skørt sikrer, at man ikke komme til at svede og at man føler sig for indpakket. Men det er ikke den eneste fordel ved en kort kjole. Skal der være fest og farver, så vil en kort kjole få dig til at føle dig feminin og tiltrækkende som intet andet. Ingen kjoler er så lækker at danse i som en kjole med kort skørt, da den giver optimal bevægelsesfrihed, hvilket kun kan være en fordel. Ulempen ved en kort kjole kan dog være, at man føler sig lidt udstillet og at man risikerer potentielt pinlige situationer. Så det er noget man bør overveje. Det kan desuden også blive lidt køligt når solen går ned.

  Den lange kjole er et godt valg, hvis man gerne vil være mere elegant og stilfuld. Det er en klassiker, der altid ser godt ud, og desuden er den genial til at skjule uklædelige myggestik og andre småfejl på ens ben. Bare fordi den er lang behøver den ikke være klodset og tung, så vælg en smuk lang sommerkjole, der vil tilføje lidt klasse og elegance til din sommer. En ulempe ved en lang kjole er naturligvis at man begrænser sine bevægelser en smule. Man kan ikke så nemt stikke fødderne i vandet, da skørtet risikerer at blive vådt, hvilket jo er langt fra optimalt, så vær opmærksom på dette.

  Det er i sidste ende en smagssag, så sørg for at vælge det der passer til dig.

  Gode råd til at købe billige kjoler online

  Når man køber kjoler online, skal man sikre sig, at man vælger forhandlere, som man tør stole på. Der kan være mange penge på spil, hvis man køber kvalitet, så man vil naturligvis gerne have den bedste behandling. Hos Noella Fashion har vi mange års erfaring og et godt ry, så du kan trygt benytte vores webshop til dine kjolekøb. Vi har altid et stort og varieret udvalg af sommerens smukkeste kjoler, der vil passe lige til dig.

  Et rigtigt godt råd til når du skal handle online er at have sin mål skrevet ned. Vær sikker på, at den kjole du køber, passer til disse mål og lad være med at lyve for dig selv. Hellere vælge en kjole, der er et nummer for stor end en, som er for lille.

  Man kan finde masser af billige kjoler online, og hvis man gerne vil kombinere det med god kvalitet, så vær sikker på at tjekke vores shop. Du vil ikke fortryde det, og snart kan du være klar til at gå sommeren i møde i en ny og lækker sommerkjole.

 • Cecilie Kennedy x Noella

   

  Hej alle sammen!

  Mit navn er Cecilie Hega Kennedy og jeg er 19 år gammel.
  I min hverdag går jeg i 3.g og ved siden af skolen, er jeg makeup artist for Bobbi Brown i Illum. Jeg har været med i et tv-program på tv2 zulu, som hedder ”Pigerne”. Programmet handler om, at være ung og hvor vigtigt det er, at have nogle gode veninder. Her kommer man også bag ”facaden” på instagram. Jeg elsker at tage super fede billeder og poste dem på min instagram, som hedder: @cec.kennedy. Jeg har også en anden instagram profil, hvor jeg lægger makeup og poster omkring beauty på: @makeupbyceckennedy :D

   

   

  Tasker er noget som altid shiner et outfit op og Noella har virkelig mange forskellige tasker til hvilken smag. Jeg elsker tasker og jeg synes det ser super fedt ud med en farvet taske til et sort outfit. F.eks. denne Noella crossover taske i grøn: https://www.noellafashion.dk/da/noella-crossover-bag-green

   

   

   

   

  Jeg synes denne taske har den helt perfekte størrelse, fordi den er ikke for stor eller for lille. Denne taske kan også fås i sort: https://www.noellafashion.dk/da/noella-taske-medium. Sort passer til alt også kan du have noget farvet tøj på til den sorte taske. F.eks. nogle fede jeans og en farvet strik.

   

   

   

  De andre to tasker som også er mine favoritter fra Noella, er denne Caja crossover taske i grå: https://www.noellafashion.dk/da/caja-crossover-bag-grey. Grå passer også til næsten alt og det gør den nem. Denne taske har en god størrelse og der er plads til lidt mere i denne taske end i Noella crossover tasken i grøn/sort. Caja crossover tasken har jeg også i sort, fordi jeg synes det er en vildt fedt taske også koster den kun 399,-!

   

   

   

   

  Sneakers er noget, som jeg synes alle skal have i sin garderobe! De kan bruges til alle outfits og se super cool ud. Jeg kan virkelig godt lide hvide sneakers og specielt disse fra Noella: https://www.noellafashion.dk/da/carole-sneakers-noella.

  De her sneakers er mine yndlings. De kan gå til jeans, nederdel, kjoler osv. De gør også en lidt højere og det har jeg brug for...:’D

   

   

   

   

  Til sidst har jeg de her velour bukser i sorte, som er super lækre og bløde: https://www.noellafashion.dk/da/anya-velour-pants.

  De er så dejlige at have på! Når jeg er hjemme og slapper af, er det dem jeg tager på. Det er også dem jeg rejser i, hvis jeg skal flyve langt, fordi de er så behagelige <3

   

  Det var alle mine yndlings ting inde på https://www.noellafashion.dk/da/, som jeg ville dele med jer <3 Tak fordi i gad at læse med!

  Knus

  Cecilie Hega Kennedy

   

 • Er du klar til det nye år?

  Det nye år nærmer sig hastigt, og vi kommer derfor med vores forudsigelser i forhold til modetrends i 2018. Indledningsvis vil vi naturligvis ønske jer alle et rigtig godt nytår!

  Crossover tasker

  Crossover tasker, også kaldet crossbody tasker, vil fortsætte med at ligge nummer 1 på listen over tidens hotteste accessories. Vi vil særligt se trenden bevæge sig mod crossover tasker i kunstlæder. Dette hænger sammen med et stigende fokus på dyrenes velfærd, hvilket er positivt!

  Vi har samlet 3 af vores mest populære Crossover Tasker til dig nedenfor:

  Noella Crossover Taske Medium

   

  Caja Crossover Taske Sort

   

  Klara Crossover Taske Medium

   

  Elegante prints 

  Smukke og elegante prints i eksempelvis blomster eller leopard vil uden tvivl blive en af de helt store ting i 2018. Det gælder alt lige fra kjoler til bluser og nederdele. Vi har derfor fundet et par af vores mest solgte prints, og håber at du kan lade dig inspirere heraf!

   

  Ava Leo Print Kimono

   

  Amelia Leo Print Dress

   

  Alfie NavyFlowerBlouse

   

  Du kan eksempelvis pifte dit outfit op ved at style en af vores tasker med et smukt print. Slå-om og flæser er ligeledes meget trendy lige i øjeblikket, og kommer forventeligt også til at fortsætte sådan i det nye år. Det var alt for nu – godt nytår!

 • Hvordan skal jeg pleje min pelsjakke?

  Hvis du har en pelsfrakke, som du er meget glad for, så vil du naturligvis også gerne passe bedst muligt på den. Den skal holde længe og det er noget der kræver, at man gør en indsats for at pleje den bedste muligt.

  Hvis du har fået en brugt pelsfrakke og du er usikker på, om den er syntetisk eller ægte, så kan du lave en simpelt afbrændingstest. Pluk et enkelt hår af og brændt det. Et ægte hår vil brænde op, mens et syntetisk vil smelte.

  Kunstpels eller faux fur, som det også kaldes, er det helt rette, hvis man elsker pels, men ikke ønsker at skade dyr eller få dyrerettighedsorganisationerne på nakken. Det kræver en del arbejde at holde en kunstpels smuk og elegant som da den var ny, men hvis man gør det ordentligt, så kan man have glæde af den i årevis.

   

  Tips til at vaske en pelsfrakke

  Først og fremmest skal det siges at følgende råd især egner sig til kunstpels med kort hår, da de langhårede har en tendens til at filtre og blive matte med tiden. Hvis du vælger at rense dine pelsfrakker derhjemme, så sørg for at du er så blid som overhovedet mulig og undgår høje temperaturer. Det siger naturligvis sig selv at al vask foregår i hånden.

  Man bør bruge køligt eller lunket vand, der indeholder en lille smule mildt vaskemiddel. Læg pelsfrakken i vandet og lad bevæg den blidt i vandet i 10-15 minutter. Ikke længere, da frakken ellers kan tage skade. Skyl den derefter grundigt og lad den hænge til tørre. Det er den mest enkle og sikre måde at vaske sin pelsfrakke på, uden at den tager skade.

   

  Tips til at tørre en pelsfrakke

  Uanset hvad du gør, så må du aldrig putte din pelsfrakke i en tørretumbler. Det betyder døden for frakken, så det kan ikke anbefales. Hæng den våde frakke til tørre indendørs enten i et bryggers eller badeværelse. Sørg for at der ikke kommer mærker eller tyrk på frakken, hvilket kan undgås ved at man ser til den ofte og sørger for at flytte den, hvis den støder mod noget. Hvis du ser et sted, der ikke er glat, så brug hånden og udjævn området. Undgå sollys og varme da det vil få frakken til at miste glansen. Høj varme tilføre frakken uopretteligskade, så vær forsigtigt.

  Det kan tage 24 til 48 timer at tørre en pelsfrakke.

   

  Ekstra tips til pleje

  Når man har vasket og tørret en pelsfrakke, så kan den virke flad og mat. Dette retter man op på med en blød børste, som man benytter til at give frakken sit ”fluff” tilbage.

  Et andet tip er at udglatte fibrene i frakken ved at blandet en teskefuld conditioner til hår med to kopper vand. Hæld det i en sprayflaske og giv frakken en tur. Start med små områder og børst det derefter med en blød børste. Hvis du børste for hårdt, så ryger hårene ud og så du skal være mere forsigtig.

  Det er ikke så svært at pleje en pelsfrakke, men det er vigtigt at man gør det, hvis man gerne vil have at den skal holde sig smuk i længere tid.

 • Vasker du også vores Anaheim Denim bluse korrekt?

  Når man har købt noget tøj, som man er glad for og som man føler sig godt tilpas i, så vil man naturligvis gerne beholde det så længe som overhovedet muligt. Det kræver dog at man sørger for at være opmærksom ved vask af tøjet, da det som bekendt ikke er alle materialer, der kan klare den samme behandling.

  Jeans og uldtrøjer kan ingenlunde tåle samme temperaturer og derfor er det meget vigtigt, at man sørger for at følge de vaskeanvisninger, der er i tøjet. Generelt er det værd at bide mærke i, at jo bedre man behandler sit tøj, des længere holder det og des mere glæde får man ud af det.

  Det gælder f.eks. for den dejlige Anaheim Denim bluse, der er en af vores meget populære bluser. Den er fremstillet i blåt denim og derfor skal den vaskes anderledes end f.eks. hør. Sørg derfor for, at følge anvisningerne, ellers kan man risikere at ødelægge tøjet ved vask.

  Hold styr på de mange materialer

  Nu nævnte vi specifikt Anaheim Denim blusen fordi, denim er et af de materialer, der kræver lidt ekstra behandling, hvis man vil have mest muligt ud af det. Det gælder både for bluser og jeans.

  Demin er fremstillet af rent bomuld eller bomuld og polyester og det bør typisk vaskes ved 40 grader. Man kan med fordel lægge denim i blød i vand og eddike før vask for at bevare den blå farve og undgå, at man ender op med en bluse, hvor farven er falmet. Det er ikke den store videnskab, men hvis man sørger for at være opmærksom og gå det ekstra skridt, så kan man skåne sit tøj og holde det pænt i længere tid.

  Med materialer som uld og silke er det en meget god ide, at benytte vaskemidler, der er specielt fremstillet til disse. Det er sarte sager, der ikke tåler for hård behandling og hvis man vil være helt sikker, så kan man med fordel vaske dem i hånden. Huske endelig, at du aldrig bør tørre uld i tørretumbleren, da det kan få stoffet til at krympe.

  Andre materialer såsom bomuld, hør og dets lige kan ikke indfarves hårdt, så man vil henover tid se en afmatning af farverne. Det er ikke noget, der sker fra den ene dag til den anden, men man skal være opmærksom på det. Dette kan dog være en fordel da det tilfører patina og charme til tøjet, hvilket naturligvis afhænger af hvilke vaskemidler man benytter.

  Pas på detaljerne

  Anaheim Denim blusen har ikke så mange sarte detaljer, men hvis man f.eks. har en bluse med broderier, perler eller lignende, så er det vigtigt, at man sørger for at beskytte disse.

  Sådanne detaljer har brug for, at blive skånet lidt ekstra, så man kan med fordel benytte en vaskepose til bluser med broderi eller perler. Det sker også at en perle falder af under vask, eller at et broderi går op i en syning, men det betyder ikke at man skal smide tøjet ud. Hvis man sørger for at være opmærksom på disse små skader, så kan man hurtigt rette op på skaden med nål og tråd.

  Sørg for at passe godt på dit tøj, da det vil forlænges dets levetid og gøre, at du får glæde af det i meget længere tid. Det kan kun siges for lidt: Følg anvisningerne og behandl tøjet skånsomt, så skal det hele nok gå.

 • Den ultimative guide til festkjoler

   

  Hvis du elsker fester, så ved du også, at tøjet skal passe til begivenheden. En kjole er altid et godt valg til en fest, men det kan være svært at finde den helt rigtige festkjole. Derfor har vi samlet en liste over de mest almindelige trends indenfor festkjoler.
  Vi har samlet de fem mest populære trends indenfor festkjoler her, så det er nemmere for dig at vælge den rette festkjole.

  Vovet i metallic

  Kjole med elegante metallic-detalje Petra Dress metallic

  Hvis du vil have opmærksom, når du træder ind i et rum, så skal du vælge en metallisk kjole. Denne type af kjole fås i mange forskellige udgaver, men fælles for alle kjoler af denne type er dog, at de altid er festlige og legesyge.
  En metallisk kjole er det rigtige valg for dig, hvis du gerne vil være i centrum. Du kan enten vælge at gå all-in med en kjole der glitre fra top til tå, eller du kan afdæmpe kjolen lidt ved at vælge én med mønster.
  Hvis du føler dig for usikker til at prøve denne kjole til en almindelig fest, så kan du også gemme den til nytårsfesten. Her vil den passe perfekt ind.

  Sød i blonder

  Hvid Saga kjole fra Noellafashion Saga Kjole hvid

  Kjoler i lace er først og fremmest søde og feminine, men derudover er der også noget festligt ved kjoler, som er lavet i dette materiale. Dette gør dem yderst velegnede til mange forskellige typer af begivenheder og et must i enhver piges skab.
  Hvis du overvejer at købe en blondekjole, så kan du også overveje at vælge en kjole med kontraster. Gør din blondekjole sexet ved at vælge én, som er nedringet eller kort. Dette skaber en fin kontrast til de uskyldige blonder.
  Skal du have din blondekjole på i byen, er den fantastisk sammen med et par pumps eller et par høje støvler, som fremhæver kjolens flotte detaljer.

  Farvestrålende i blomster

  Everett kjole fra Noellafashion Everett Dress

  Hvis du vil have en kjole, som du både kan bruge til hverdag og fest, så er en kjole med et blomstret mønster et rigtigt godt valg. Når man ser på denne type af kjoler, kan man tydeligt forestille sig, at den kan bruges til mange forskellige begivenheder.

  Denne type af mønster kan nemt være alt andet end gammeldags, og der findes i dag et væld af moderigtige kjoler på markedet, som primært tiltrækker opmærksomheden med deres smukke blomsterprint. Ved at vælge et print i den mørkere ende af farveskalaen, får du desuden kjole, som både er mystisk og feminin.

  Blomsterprint er kommet for at blive, og dermed er denne type af kjole det perfekte valg, hvis du er usikker på, hvor formel en begivenhed er.

  Vild i leopard

  Eileen Leopard kjole fra Noellafashion Eileen Leopard Dress

  En kjole med leopard print er det perfekte valg til den selvsikre pige, som gerne vil vise sin vilde side frem. Hvis nu vælger en kjole af denne type, er det en god idé at gå efter en, som har en flot pasform. Printet vil give kjolen et dyrisk look, mens en flot pasform vil skabe kontrast og gøre kjolen mere sofistikeret.
  Til en kjole med denne type af print, kan det varmt anbefales at vælge sort pumps og en håndtaske i en kontrastfarve. Guldsmykker er desuden også altid et godt valg til denne type af kjole.

  Elegant i sort

  Sort Alma kjole fra Noellafashion Alma Kjole black

  Alle piger begrebet ”the little black dress”, og derfor bør sådan en kjole også være en del af enhver garderobe. En sort festkjole er et fantastisk stykke tøj, som har uendeligt mange muligheder i forhold til at blive kombineret med forskellige accessoires.
  Hvis du vil have en sort festkjole med et twist, så vælg en kjole, som har et interessant snit. Dermed er du sikret, at du stadig vækker opmærksomhed, når du træder ind ad døren.

  Se alle vores kjoler til fest her

 • Vores 4 mest populære crossover tasker

  At have bevægelsesfrihed, når man går med taske kan til tider været noget af en udfordring. Ofte skal man holde den i hånden eller have fat i stroppen, så den ikke falder af skulderen. Men der er situationer, hvor det er vigtigt, at man ikke skal bekymre sig som den slags, og hvor man bare gerne vil have en smart og praktisk taske. Det er her crossover tasken kommer ind i billedet.

  Her får man en enkel og smart taske, som ikke kræver, at man altid har fat i den. Det gør den til det ideelle valg til cyklisten eller når man er i byen med veninderne. Hos Noella har vi altid en masse forskellige crossover tasker, der kan benyttes til både hverdag og festlige lejligheder.

  Herunder kan du se 4 af de mest populære tasker hos Noella, der alle vil være en pryd for den modebevidste kvindes garderobe.

  Den eksklusive taske

  Ana Bag er en fantastisk crossover taske, der egner sig helt enestående til festlige lejligheder, hvor man gerne vil tage sig rigtigt godt ud. Med sin fornuftige størrelse og eksklusive design er Ana Bag en skøn taske, som man med glæde vil tage med sig i byen og til fest. Den er fremstillet af kunstlæder og har flotte detaljer i forgyldt metal. Ud over den store lomme er der et lille rum, der kan lukkes med lynlås til penge og andre vigtige ting, der endelig ikke må blive væk.

  Alt i alt en smuk og eksklusiv taske til den kræsne kvinde, der ikke vil nøjes med hvad som helst.

  Noella Ana Bag

  Se tasken her.

   Den enkle taske

  Til hverdag ønsker man ofte noget der praktisk, rummeligt og ikke for prangende. En smart og rummelig taske, der kan benyttes til alle lejligheder. Det får man med Taia Bag, der med sine rummelige dimensioner er som skabt til hverdagsbrug, hvor man måske har lidt mere med sig i tasken. Fremstillet af italiensk læder er der ingen tvivl om, at man har en crossover taske af højeste kvalitet, som også vil gøre sig godt til fest, hvor tasken ikke må outshine kjolen.

  Taia Bag er en skøn crossover taske, der giver mulighed for at have lidt flere ting med sig, uden at det bliver for voldsomt.

  Noella Taia Taske

  Se tasken her.

  Den rå taske

  Med en rød Cachett Bag kan man slippe sit indre vilddyr løs og vise hele verden, at man ikke står tilbage for nogen. Med det rå og dyriske look er det en crossover taske, der er til at tage og føle på. Det er en af de mindre crossover tasker, hvilket gør den yderst praktisk, når man ikke skal have for meget med sig. Den er fremstillet i rød læder med slangeskindslook, hvilket blot understreger den råhed og vildskab, som man kan vise med denne taske. Cachett Bag kan desuden benyttes som clutch, da kæden kan tages af.

  En alsidig og smart taske, der ikke går på kompromis med hverken design eller kvalitet.

  Noella Cachett Taske

  Se tasken her.

  Den tidløse taske

  En klassisk taske, der aldrig går af mode. Med smart design og lækre detaljer er Cille crossover tasken det helt rette valg, hvis man kun skal bruge én taske. Det er uden tvivl en af de mest populære tasker hos Noella, så man kan være helt sikker på, at det er en lækker accessory. Cille crossover har et smart mønster og en lækker kæde, der passer til alle stile. Det er en taske, som kan benyttes til alle lejligheder og til alle outfits. Uanset om det skal være elegant eller afslappet.

  En tidløs taske, der er praktisk og smart, og som kan benyttes hver dag.

  Noella Guld Crossover Taske

  Se tasken her.

  Find din nye taske hos Noella

  Uanset hvilken type taske du fortrækker, så har Noella det du søger. Eksklusive, enkle, rå eller tidløse. Der er ikke gået på kompromis med kvalitet og derfor kan man været helt sikker på, at man kun for det bedste. Du kan selv besøge Noellas shop og se disse og mange flere lækre crossover tasker.

  Det er med garanti også noget der passer til dig og din smag.

1 til 10 af 11

Side:
 1. 1
 2. 2