Under 500 DKK

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Julegaveidéer til under 500 DKK

Hvert eneste år er det en kamp af finde de rette julegaver, og det bliver især vanskeligt, hvis man har en modtager, som er kræsen. Det er oplagt at søge inspiration online, men ofte er kvaliteten på gaverne meget tvivlsom.

Når det gælder gaveidéer til hende, er det imidlertid oplagt at købe lækkert modetøj og -sko. Det er de færreste yngre kvinder i dag, som ikke går op i deres tøj, og Noella har et bredt udvalg af tøj i forskellige stilarter.

Den perfekte gave til hende

Hvis du også er træt af gaver, som er lav kvalitet, så kan du læse med på denne liste. Vi har samlet alle de bedste gaveidéer blandt vores mange produkter. Gaverne på denne liste befinder sig prismæssigt i middelklassen. Det vil sige, at de alle koster 500 kroner eller derunder.

Mila Over Knee Boots til 349 kroner

I Noellas udvalg kan du finde tøj og sko til alle årets sæsoner. Mange vil imidlertid foretrække at modtager gaver, som de kan bruge umiddelbart efter julen, og derfor har vi udvalgt disse lækre Mila Over Knee Boots.

Disse støvler er perfekte til årets koldeste måneder, og virker både elegante og forførende. Støvlerne er sorte, men har fine detaljer i form af små rhinsten. Hælen på støvlen er 11 cm, men de er samtidig fremstillet med den danske vinter i tankerne, og er derfor også skridsikre.

Mila Over Knee Boots kan hurtigt blive favoritstøvlerne for den modebevidste, unge kvinde, som ikke er bange for at vise sine feminine sider.  

Mia Crossover taske til 449 kroner

Med sit rå udseende er Mia Crossover tasken én af de mest bemærkelsesværdige og populære tasker i Noellas udvalg. Selve tasken er fremstillet i sort kunstlæder, men man bemærker den især på grund af de rå kæder, som tilføjer særpræg og personlighed til tasken.

Tasker som Mia Crossover tasken er perfekte accessoires til bytur, hvor man gerne vil have en taske, som folk lægger mærke til. Tasken er især perfekt til at give et outfit kant, hvis man eksempelvis har valgt en meget elegant kjole.

Barrow Dress Bordeaux til 499 kroner

Når man giver tøj eller sko som en gave, så ønsker man naturligvis, at tøjet skal blive brugt så meget som muligt. I dette sammenhæng er Barrow Dress Bordeaux et perfekt gavevalg, da dette er en kjole, som med garanti ikke vil komme til at hænge ubrugt i skabet.

Barrow Dress Bordeaux er fremstillet i et velour-cupro lignende materiale og har en god pasform. Det er en særdeles enkel kjole, hvilket gør det nemt at style den, så den både kan bruges til hverdag og fest. Dette er også årsagen til, at det er en kjole, som med garanti vil blive brugt meget.

Vi gør desuden opmærksom på, at denne kjole også fås i sort til samme pris. Du kan se den her.

Hurtig levering af julegaver

Hos Noella er det særdeles vigtigt for os, at vi har glade kunder. Derfor bestræber vi os også på at afsende alle pakker så hurtigt som det. Det giver almindeligvis en leveringstid 1-2 dage. Alligevel anbefaler vi generelt, at du bestiller i lidt bedre tid, hvis en ting skal gives som gave. Der kan af og til forekomme forsinkelser i forhold til transporten, hvilket er særdeles ærgerligt, hvis du har bestilt en gave.