Under 300 DKK

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Julegaveidéer til under 300 DKK

Mange løber ind i det samme problem hvert år, når de skal købe julegaver til en kræsen kvinde i deres liv. Det kan være oplagt at søge inspiration online, men på mange hjemmesider er gaveidéerne ligegyldigt skrammel, som ingen kvinde med smag ville ønske sig at få.

For nogen vil de måske virke kliché at sige, at kvinder elsker tøj og mode. De fleste kvinder går imidlertid op i deres udseende, og derfor kan det være en god idé at købe tøj, sko eller accessoires i julegave til kæresten, veninden, søsteren eller en anden vigtig kvinde i dit liv.

Gaveidéer til hende

På denne liste har vi samlet vores bedste gaveidéer, der prismæssigt befinder sig på cirka 300 kroner eller derunder. Vi har forsøgt at udvælge de produkter til dig, som med største sandsynlighed vil tiltale en kræsen modtager. Gaveidéerne herunder kan fint købes enkeltvis, men de kan også bruges sammen som et fuldendt look.

Tora bag til 199 kroner

Én af de største udfordringer ved at købe julegaver til en kvinde i dit liv, er at du ikke nødvendigvis kender hendes tøj- eller skostørrelse. Dette kan give væsentlige udfordringer i forhold til at købe tøj og sko. Hvis du ikke kender tøj- og skostørrelse på modtageren af din gave, kan accessoires med andre ord være et bedre alternativ, da disse oftest er one size. Vores Tora bag er én af vores populære crossover tasker. Den er lavet i 100% ægte læder og fremstillet i Italien, hvilket også kan ses på taskens smukke håndværk. Tasken har et enkelt look, som vil tiltale mange, og den primære pynt på tasken er de flotte syninger, som giver tasken et unikt udseende. Hvis du er interesseret i en crossover taske, så kan du også se de øvrige varer i denne kategori her.

Sara dress til 299 kroner

Nytåret venter kort tid efter at julen er ovre, og derfor kan denne Sara dress være den perfekte julegave. Kjolen er blot én af vores mange nytårskjoler, som passer til den store fest på årets sidste dag. Kjolen er fremstillet i sort stof, som har en smule strech. Dette sikrer en god pasform, så den sidder perfekt på kroppen. I bæltet er der en flot detalje med et elastikbælte med krystaller, som får kjolen til at virke mere eksklusiv. Hele looket fuldendes således af kjolens choker hals, som matcher bæltet på kjolen. Kjolen har en usynlig lynlås i ryggen, hvilket passer perfekt til kjolens elegante stil. Looket kan eventuelt fuldendes med et par smarte pumps og en enkel taske.

Marissa heels til 299 kroner

Alle har efterhånden hørt om ”the little black dress”, som er en ikonisk del af enhver kvindegarderobe. Denne type kjole er blevet et begreb, fordi den passer så universelt til et væld af forskellige begivenheder. Tilsvarende bør et par sorte pumps også være en del af enhver garderobe, da de også er én af de typer sko, som passer til flest begivenheder. Disse Marissa heels er et par traditionelle sorte pumps, hvor der er tilføjet ekstra detaljer i form af små krystaller. Med dette par sko får du et par særdeles elegante og smukke pumps, som vil pynte på ethvert sæt tøj. Samtidig ser de også ufatteligt eksklusive ud – især hvis man tager prisen med i overvejelserne.

Om at købe julegaver hos Noella

Du kan trygt købe dine julegaver hos Noella, hvis én eller flere af vores produkter på denne liste tiltaler dig. Det er ufatteligt vigtigt for os, at vi vores kunder får en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor vil vi også gerne gøre opmærksom på, at vi altid tilbyder gratis fragt på alle køb uanset købssummens størrelse. Dermed undgår du at skulle spilde penge på leveringen, hvis du bare køber én enkelt af vores billigere gaver.

God fornøjelse!