Under 1000 DKK

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Julegaveidéer til under 1.000 DKK

Julen nærmer sig med hastige skridt, og derfor kan det være nemt at blive stresset ved udsigten til køb af julegaver. Mange kærester og brødre søger desperat efter julegaver idéer til hende, men det kan alligevel være svært at finde den rette gave. Det er imidlertid ikke kun mænd, som kan have problemer med at finde en gave til en vigtig kvinde i deres liv. Mange kvinder døjer også med at finde på gaver til deres veninder, søstre, døtre eller lignende.

Den perfekte gave til hende

Tøj er ét af de mest oplagte valg, når det handler om at finde en gave til hende. Her har vi samlet vores bedste forslag til en julegave, som koster cirka 1.000 kroner eller derunder. Hvis dette prisniveau er for højt, har vi også lavet en liste med forslag til gaver til 300 kroner og en anden liste med gaver til 500 kroner.

Everett Dress Navy til 599 kroner

Everett Dress Navy er en særdeles sød kjole, som er fremstillet i stof med smukt print. Den har en særdeles god pasform, som understreges af en elastik i livet. Everett Dress Navy er en fantastisk kjole til hverdagsbrug, men kan også fint bruges til fest, når man tilføjer accessoires.

Kjolens print og pasform får den til at virke elegant og eksklusiv. Den har desuden et usynlig knap ved ryggen, som bruges til at lukke den.

Everett Dress Navy fås også i to andre variationer. Den fås i en sort udgave, som du kan finde her, og derudover fås den også i grøn, hvilket du kan se her. Det er blot et spørgsmål om smag, når man skal vælge den udgave af kjolen, som man foretrækker.

Nakia Fur Jacket til 799 kroner

Hvis du gerne vil give en eksklusiv gave til en vigtig person i dit liv, så kan vores Nakia Fur Jacket varmt anbefales. Jakken er gennemført lækker og smuk, hvilket understreges af den perfekte pasform. Jakken har et elegant udtryk, som især fremhæves af de stilrene, vandrette linjer, som er et gennemgående element på hele jakken.

Nakia Fur Jacket er desuden en jakke, som man kan bruge med god samvittighed. Den er nemlig lavet i 100% kunstpels, men føles stadig så lækker og blød, at man skulle tro, at pelsen var ægte. Jakken har et tidløst design, som betyder, at den kan kombineres med de fleste outfits.

Gavekort til 1.000 kroner

Hvis det ikke har været muligt for dig at finde en gave på den liste, så kan du eventuelt overveje at købe et gavekort til Noella. Du kan selv bestemme gavekortets størrelse, og dermed får modtageren af gaven selv mulighed for at vælge sine favorit-items fra vores udvalg.

Alternativt kan du også studere vores to øvrige lister med gaveidéer med gaver til henholdsvis 300 kroner og 500 kroner. Du skal jo huske på, at du sagtens kan købe mere end én gave.

Fuld returret på gaver

Man kan nemt blive nervøs, når man køber gaver online, for hvad skal man gøre, hvis gaven ikke falder i modtagerens smag. Når du handler med Noella, behøver du imidlertid ikke være nervøs.

Hos Noella giver vi dog hele 60 dages fuld returret. Dette gør det muligt at returnere en julegave i op til 60 dage efter købet, hvilket giver god tid til at ombestemme sig, hvis gaven mod forventning ikke skulle falde i modtagerens smag.