Adventsgaver

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Adventskalender til hende

 Adventsgaver er ikke kun for børn og barnlige sjæle. Med en adventskalender er der rig mulighed for at tilpasse gaverne til modtageren, og derfor kan det også være oplagt at sammensætte adventskalendere til vigtige personer i sit liv. For mange kan det være en udfordring at finde perfekte gaver til unge kvinder, og derfor giver vi her vores bud på de perfekte adventsgaver til hende.

Vores adventsgaver er alle udvalgt blandt Noellas mest populære produkter. De kan sagtens gives enkeltvis, men herunder har vi også samlet fire adventsgaver, der tilsammen danner de det perfekte nytårsoutfit. Kort sagt har vi forslaget til en adventskalender, som både glæder og overrasker modtageren, når de ved fjerde og sidste adventsgave har et fuldendt outfit.

Første adventsgave

Intet sæt festtøj er komplet uden et par lækre pumps, og derfor har vi udvalgt vores Marissa Heels sko. Hælen på skoene er 11 cm høje, og dermed giver de et elegant look, når man har dem på. Skoene er sorte, men derudover er de også dekoreret med krystaller, som får dem til at funkle. Skoene kan bruges til alle fester, men er især velegnede til nytårsaften, hvor der gerne må være glitter og glimmer.

Anden adventsgave

Lina Bag er en lækker crossover taske, som både passer til hverdag og fest. Det er en særdeles enkel taske, hvilket også gør den universel, da den passer til de fleste outfits. Tasken er særdeles rummelig, så du har plads til både pung, make-up og telefon.

Lina Bag er fremstillet i sort kunstlæder og har elegante syninger, som danner harlekintern på tasken. Dette står i kontrast til taskens strop, som er lavet med en kæde, hvilket giver tasken et lidt mere råt look.

Tredje adventsgave

Nytårskjolen er særdeles vigtig, og derfor er det oplagt at give en smuk kjole i adventsgave til hende. Vi har udvalgt vores Nanna High Neck Dress. Denne kjole er indbegrebet af nytårsfest med sin funklende forside, som danner et smukt mønster. Bagfra er kjolen enkel og sort, hvilket giver en fin balance mellem festlighed og stilrene linjer.

Én af de mest bemærkelsesværdige detaljer ved kjolen er den høje hals. Halsen fungerer særdeles godt på kjolen, da den samtidig er lårkort. Dermed får man en kjole, som er sexet, men uden at være for udfordrende. Kort sagt er dette den rette kjole, hvis man gerne vil fremhæve sine flotte ben, hvilket blot bliver nemmere med et par af vores Marissa Heels sko.

Fjerde adventsgave

Der er intet som fuldender et eksklusivt look på samme måde som en pelsfrakke, så derfor har vi naturligvis udvalgt vores Willmar Fur Jacket som den sidste adventsgave på listen. Frakken er fremstillet med en god pasform og rene linjer, hvilket blot får den til at fremstå endnu mere elegant.

Willmar Fur Jacket er en frakke af særdeles høj kvalitet, og som en ekstra bonus er den fremstillet i kunstpels, så man kan bære den uden dårlig samvittighed. Dette er en frakke, som er perfekt til en kold nytårsaften, men samtidig kan man også være sikker på, at den vil blive brugt flittigt bagefter.