Tasker

pr. side

Side:
  1. 1
  2. 2

Tasker

En taske kan altid bruges til at pifte et outfit op. Mange kvinder har en svaghed for flotte tasker og smukke sko, fordi de altid kan tilsætte noget ekstra til et hverdagsoutfit. På samme tid kan de gøre dit festlige look endnu smukkere, hvis du har de helt rigtige accessories tilsat. Derfor har vi et stort udvalg af både skuldertasker, punge, clutches og større tasker. Vi sørger altid for at have nye styles klar til dig, idet vi får nyt leveret hver uge.

Tasker til din stil

Vi har alt fra skuldertasker perfekte til shoppeturene til clutches, som ville se fantastisk ud ved din side, når du fester og danser på byens diskoteker eller caféer. Vi har desuden også smarte små punge til alle stilsikre kvinder. Vores tasker kan både bruges til hverdag og til fest - det er kun din fantasi og stilsans, som sætter grænsen for deres brug.

En smart taske er mere end opbevaring - det er en måde, hvorpå du kan udtrykke din personlighed og samtidig gøre en god investering. En kvalitetstaske kan holde længe og være brugbar, så længe du blot passer på den. Og hvilken kvinde vil ikke passe på sin dyrebare taske? Den kan jo trods alt indeholde alt fra make-up, parfume, pung, mobiltelefon, kalender, tørklæde, høretelefoner og mange flere ting, som har stor betydning for os kvinder.

Hurtigt og nemt

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at shoppe hos os. Derfor har vi givet dig muligheden for at oprette en profil på vores hjemmeside, således vi kan huske dine leveringsdetaljer og du kan gå hurtigt til check-out, når du handler hos os. Derfor opfordrer vi dig til at oprette en profil oppe i højre hjørne af vores hjemmeside, så du kan komme hurtigt i gang med at shoppe online.

Hos Noella Fashion brænder vi for god service. Derfor har vi sørget for, at du får gratis fragt lige så snart du køber for mere end 299 kroner hos os. Herudover vægter vi hurtig service højt. Derfor sørger vi altid for at sende din bestilling inden for 24 timer og ofte før.

Spørgsmål og rabatkupon

Kan du ikke finde det, du leder efter på vores hjemmeside, så er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 28941822 eller sende os mail her. Herudover kan du altid lynhurtigt få svar på spørgsmål, hvis du bruger vores live-chat som du finder nede i højre hjørne af hjemmesiden. Vi svarer så hurtigt vi kan, når du skriver inden for tidsrummet kl. 08 og 22.

Fandt du den perfekte taske? Så skynd dig at bestille i dag inden uret tæller ned oppe i venstre hjørne – så skynder vi os at sende dine varer samme dag! Vær desuden opmærksom på, at vi giver dig en gratis rabatkupon på 100 kr. til et køb her på siden, hvis du blot tilmelder dig vores nyhedsbrev. Dette kan du gøre nederst på vores hjemmeside ved kun at indtaste din e-mail.