Crossover tasker

 • Celia Crossover Taske Rose Canvas

  Den populære Celia Taske er kommet i en lækker nye Rose Canvas sommer farve. Perfekt til sommerens lyse outfit. Celia crossover tasken er praktisk indrettet med to lommer foran, hvori der er to rum i hver. Tasken har Noella logo indeni, samt et større rum og et rum med lynlås. Der medfølger en ekstra hank. Højde: 20 cm Længde: 32 cm Bredde: 10 cm Vis detaljer
 • Noella Taske Lille Rose Mix

  Crossover taske fra Noella Fashion med elegante sølv detaljer og flot mønster. Crossover tasken har en åben/luk detalje på front, og er meget praktisk designet indeni. Tasken kan både benyttes som crossover taske og hangover taske.
  Fåes også i andre farver! Vis detaljer
 • Lola Crossover Taske Rose

  Smuk og feminin taske med et råt touch i form af nitter. Lola Tasken har den fineste tynde sølvkæde crossover rem. Lola tasken kan pifte et hvert outfit op.

  Fåes i et væld af fine farver, der passer til ethvert outfit. Vis detaljer
 • Serena Taske Rosa

  Feminin crossover taske med kant. Tasken har nitter på front og fed sølv lænke som rem. Lænken kan reguleres i længden. Tasken har to rum både udvendig og indvendig. Tasken er perfekt til årets fester eller til at pifte hverdagen op. Længde: 25 cm. Bredde: 10 cm. Højde: 17 cm. Vis detaljer
 • Celina Crossover Taske Rose Canvas

  Den populære Celina Taske er kommet i en lækker nye Rose Canvas sommer farve. Perfekt til sommerens lyse outfit. Celina crossover tasken er praktisk indrettet med to lommer foran, hvori der er to rum i hver. Tasken har Noella logo indeni, samt et større rum og et rum med lynlås. Der medfølger en ekstra hank. Vis detaljer
 • Cali Crossover Taske Rose

  Cali crossover taske med hank og nitter i den lækreste sarte rose farve, som passer til det meste i garderoben. Cali tasken er "lillesøster" til vores super populære Cristell taske. Crossover tasken kan også bruges som crossbody taske, da der medfølger en ekstra hank. Crossover tasken er praktisk indrettet med to rum foran og et stort rum med et lille lynlås-rum. Højde: 15 cm Længde: 25 cm Bredde: 7 cm Vis detaljer
 • Cristell Crossover Taske Rose

  Rose crossover taske med hank og nitter. Crossover tasken kan også bruges som crossbody taske. Crossover tasken er praktisk med to rum foran og et stort rum med et lille lynlås-rum. Der følger en ekstra hank med, således at tasken og hanken kan justeres efter ønske.

  Materiale: 100 % kunstlæder

  Højde: 20 cm

  Længde: 32 cm

  Bredde: 10 cm

  Vis detaljer

 • Celina Crossover Taske Rose

  Her finder du lillesøsteren til vores super populære Caja Crossover Taske. Cecilia crossover taske i rose, som er praktisk indrettet med to lommer foran, hvori der er to rum i hver. Tasken har Noella logo indeni, samt et større rum og et rum med lynlås. Der medfølger en ekstra hank.

  Materiale: 100% kunstruskind

  Højde: 15 cm

  Længde: 25 cm

  Bredde: 7 cm

  Vis detaljer

En crossover taske kaldes også en crossbody taske, og er en type af taske, der aldrig går i mode. Denne klassiske taske er en nødvendighed i enhver garderobe, og den egner sig perfekt til mange situationer. Hvis du ikke allerede har en crossover taske i din garderobe, kan du udforske udvalget her hos Noella Fashion. Vi har et væld af crossover tasker i forskellige stilarter.

Crossover tasker hos Noella Fashion

Noella Fashion er kendt for sin skandinaviske stil, som primært er kendetegnet ved enkelt og tidløst design. Dette afspejles også i vores udvalg af lækre crossbody tasker, som alle er enkle og med flotte detaljer, som gør dem essentielle i enhver garderobe.

Hvis din garderobe trænger til et pift af nyt liv, kan en ny taske gøre meget. Accessories bør være en fast integreret del af enhver garderobe, og det er kun en fordel, hvis de aldrig går af mode. Vores tasker er udvalg med henblik på at være tidløse, og dermed får du dig en taske, som kan følge dig i mange år frem.

Hos Noella Fashion går vi op i kvalitet, og alle taskerne er fremstillet i lækre kvalitetsmaterialer. Der er lagt vægt på det gode håndværk, hvilket betyder, at alle taskerne har et smukt finish, som gør dem til en fornøjelse at have med sig. Hvis du bestiller en crossbody taske hos Noella Fashion, kan du forvente at have den indenfor 1-2 dage. Det kan dog være en god idé at bestille den i lidt bedre tid, hvis du vil være sikker på at have den til en bestemt bytur.

Den perfekte crossbody taske til byturen

En crossbody taske er det perfekte valg til byturen. Her er der plads til alt det nødvendigt – eksempelvis pung, telefon og en smule makeup. Samtidig er det muligt at have tasken over skulderen, hvilket betyder, at den ikke kommer i vejen, når der skal danses.

Hvis du vil have en lækker basistaske til byture, kan vi anbefale en lækker crossover taske i stilet, sort læder. Denne taske vil passe til de fleste outfits og være din trofaste følgesvend på mange byture. Vil du gerne have en taske, som opdaterer dit look, så kan du vælge én af vores mange andre tasker, som passer til dig og din personlighed. Der er rig mulighed for at finde en unik taske, som passer til din stil. Har du en tendens til at vælge sort tøj, kan en taske være et godt sted at starte, hvis du gerne vil sætte lidt kulør på dit outfit. Du kan også vælge en velour taske eller en taske med kæde for at tilføje nole andre elementer til dit outfit.

En taske kan altid bruges til at pifte et outfit op. Mange kvinder har en svaghed for flotte tasker og smukke sko, fordi de altid kan tilsætte noget ekstra til et hverdagsoutfit. På samme tid kan de gøre dit festlige look endnu smukkere, hvis du har de helt rigtige accessories tilsat. Derfor har vi et stort udvalg af både skuldertasker, punge, clutches, bæltetasker, håndtasker og større tasker. Vi sørger altid for at have nye styles klar til dig, idet vi får nyt leveret hver uge.

En smart taske er mere end opbevaring - det er en måde, hvorpå du kan udtrykke din personlighed og samtidig gøre en god investering. En kvalitetstaske kan holde længe og være brugbar, så længe du blot passer på den. Og hvilken kvinde vil ikke passe på sin dyrebare taske? Den kan jo trods alt indeholde alt fra make-up, parfume, pung, mobiltelefon, kalender, tørklæde, høretelefoner og mange flere ting, som har stor betydning for os kvinder.


Hurtigt og nemt

Vi vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at shoppe hos os. Derfor har vi givet dig muligheden for at oprette en profil på vores hjemmeside, således vi kan huske dine leveringsdetaljer og du kan gå hurtigt til check-out, når du handler hos os. Derfor opfordrer vi dig til at oprette en profil oppe i højre hjørne af vores hjemmeside, så du kan komme hurtigt i gang med at shoppe online.

Hos Noella Fashion brænder vi for god service. Derfor har vi sørget for, at du får gratis fragt lige så snart du køber for mere end 299 kroner hos os. Herudover vægter vi hurtig service højt. Derfor sørger vi altid for at sende din bestilling inden for 24 timer og ofte før.

Spørgsmål og rabatkupon

Kan du ikke finde det, du leder efter på vores Noellafashion.dk, så er du altid velkommen til at ringe til vores kundeservice på telefon 28 94 18 22 eller sende os en mail på info@noellafashion.com. Herudover kan du altid lynhurtigt få svar på spørgsmål, hvis du bruger vores live-chat, som du finder nede i højre hjørne af hjemmesiden. Vi svarer så hurtigt vi kan, når du skriver inden for tidsrummet kl. 08 og 22.

Fandt du den perfekte taske? Så skynd dig at bestille i dag, så du kan have din taske allerede i morgen - vi skynder os at sende dine varer samme dag, som du bestiller! Vær desuden opmærksom på, at vi giver dig en gratis rabatkupon på 10% til et køb her på siden, hvis du blot tilmelder dig vores nyhedsbrev. Dette kan du gøre nederst på vores hjemmeside ved at indtaste din e-mail og dit navn.